Giacomo Conterno, Barolo Riserva 2010 Monfortino

Conterno introducerede druer fra MGA Francia til Barolo Monfortino Riserva Speciale i 1978. Vinen, kendt for sin unikke gæring og lange fadlagring på 7-10 år, har udviklet sig til en moderne klassiker. Roberto Conterno har arbejdet på at gøre vinen tidligere tilgængelig uden at miste dens karakter, hvilket har tilføjet ekstra elegance til dens kraftfulde smag. Familien Conterno har produceret vin siden 1770. Giacomo Conterno og hans far Giovanni skabte den første Barolo Monfortino omkring 1920, som nu er en legendarisk Barolo. I 1974 købte Giacomos søn Giovanni og hans søn Roberto en 15,8 ha mark kaldet Cascina Francia i Serralunga, hvorfra de producerer Barolo Francia og Barolo Monfortino. De resterende 4,33 ha bruges til Barbera d’Alba Vigna Francia. I 2008 købte Roberto 3 ha på Cerretta i Serralunga, hvorfra de laver Barolo Cerretta og Barbera d’Alba Vigna Cerretta. I 2015 købte Roberto næsten hele MGA Arione i Serralunga, hvorfra en Barolo Arione forventes.

12995 kr

Andre kiggede også på

Giacomo Conterno, Barolo Riserva 2010 Monfortino

Conterno introducerede druer fra MGA Francia til Barolo Monfortino Riserva Speciale i 1978. Vinen, kendt for sin unikke gæring og lange fadlagring på 7-10 år, har udviklet sig til en moderne klassiker. Roberto Conterno har arbejdet på at gøre vinen tidligere tilgængelig uden at miste dens karakter, hvilket har tilføjet ekstra elegance til dens kraftfulde smag. Familien Conterno har produceret vin siden 1770. Giacomo Conterno og hans far Giovanni skabte den første Barolo Monfortino omkring 1920, som nu er en legendarisk Barolo. I 1974 købte Giacomos søn Giovanni og hans søn Roberto en 15,8 ha mark kaldet Cascina Francia i Serralunga, hvorfra de producerer Barolo Francia og Barolo Monfortino. De resterende 4,33 ha bruges til Barbera d’Alba Vigna Francia. I 2008 købte Roberto 3 ha på Cerretta i Serralunga, hvorfra de laver Barolo Cerretta og Barbera d’Alba Vigna Cerretta. I 2015 købte Roberto næsten hele MGA Arione i Serralunga, hvorfra en Barolo Arione forventes.

Giacomo Conterno Barolo Cascina Francia 2010

Giacomo Conterno Barolo Francia 2010 Vinous: 98 point 2010 Barolo Francia er en eksotisk skønhed med noter af lavendel, salvie, menthol, tobak og tørrede rosenblade. Vinen er konstant skiftende og fængslende med ekspressive aromaer, smidige frugter og pulserende tanniner. Den vil tage mange år at modne fuldt ud, men er allerede imponerende fra første smag. Bemærk, at på grund af nye vinmarksregler er Cascina Francia nu kendt som Francia.

Giacomo Conterno, Barolo Riserva 2006 Monfortino

Conterno introducerede druer fra MGA Francia til Barolo Monfortino Riserva Speciale i 1978. Vinen, kendt for sin unikke gæring og lange fadlagring på 7-10 år, har udviklet sig til en moderne klassiker. Roberto Conterno har arbejdet på at gøre vinen tidligere tilgængelig uden at miste dens karakter, hvilket har tilføjet ekstra elegance til dens kraftfulde smag. Familien Conterno har produceret vin siden 1770. Giacomo Conterno og hans far Giovanni skabte den første Barolo Monfortino omkring 1920, som nu er en legendarisk Barolo. I 1974 købte Giacomos søn Giovanni og hans søn Roberto en 15,8 ha mark kaldet Cascina Francia i Serralunga, hvorfra de producerer Barolo Francia og Barolo Monfortino. De resterende 4,33 ha bruges til Barbera d’Alba Vigna Francia. I 2008 købte Roberto 3 ha på Cerretta i Serralunga, hvorfra de laver Barolo Cerretta og Barbera d’Alba Vigna Cerretta. I 2015 købte Roberto næsten hele MGA Arione i Serralunga, hvorfra en Barolo Arione forventes.