Hautes Côtes de Beaune 'Les Perrières' 2020

Hautes Cotes de Beaune ?La Perriere? er en finesserig og charmerende rød Bourgogne, som står med en transparent rød farve og indsmigrende aromaer af kirsebær, jordbær, røde blomster og krydderier.

259,-229 kr

Andre kiggede også på

Hautes Côtes de Beaune 'Les Perrières' 2020

Hautes Cotes de Beaune ?La Perriere? er en finesserig og charmerende rød Bourgogne, som står med en transparent rød farve og indsmigrende aromaer af kirsebær, jordbær, røde blomster og krydderier. Smagen følger smukt op, hvor struttende frisk frugt rul

Lecheneaut, Hautes Côtes de Nuits Rouge 2019

En herlig rødvin fra bakkerne bagved Cote de Nuits. Vinen står flot i glasset med herlige duftnoter af modne jordbær, lidt krydderurter og en bagvedliggende mineralsk karakter. Smagen er intens med en flot friskhed og saftighed. Tanninerne fremstår modne og bløde. Lecheneaut brødrene har her fremstillet en vin med stor personlighed, hvor den nænsomme fadlagring blot giver et lille krydret element til vinen. Nyd gerne denne let afkølet, til lyst kød eller milde oste.

Goichot Frères Cote De Beaune Villages 2021

Goichot modner sin Côte de Beaune i 12 måneder på egetræsfade, hvilket er med til at give både struktur og delikate fadkrydderier til vinen uden, at man mister fornemmelsen af det fine terroir. En seriøs Bourgogne og et skridt op ad kvalitetsstigen, hvor man virkelig kan opleve Pinot Noir-druen folde sig ud. I glasset er vinen elegant lys rød og duften er domineret af små røde bær, skovjordbær og friske hindbær. Nedenunder fornemmer man et lag af fadkrydderi og Pinot Noirs umiskendelige blanding af skovbund, svampe og krydderier, som holdes i skak af en frisk og læskende syre. Vinen folder sig flot ud ved 15-16°C hvor finesse og kompleksitet står flot frem - særligt til det lidt landlinge franske køkken.

Domaine les Hautes Briguières Rosé d’une nuit 2022

Lækker rosé fra Ventoux i det sydlige Rhone. Vinen er produceret på 40% Cinsault, 30% Mourvedre, 20% Syrah samt 10% Clairette. Det er en tørrosé meden dejligt let frugtsødme.