Hermitage Rouge 2021

Vinen står mørk-rød i glasset med osende aromaer af fuldmodne kirsebær, kød, sydfranske urter, oliven, krydderier og våde sten, mens den i munden folder sig muskuløst ud med dyb, ren og blød frugtkoncentration, særdeles velsmurte tanniner,  mundvandsdrive.

2195 kr

Andre kiggede også på

Paul Jaboulet Ainé – Crozes-Hermitage Rouge Domaine de Thalabert 2016 ØKO

Crozes Hermitage Rouge 2016 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe. PAUL JABOULET

Crozes Hermitage Rouge 2015 Paul Jaboulet

Crozes Hermitage Rouge 2015 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe.

Hermitage Rouge 2021

Vinen står mørk-rød i glasset med osende aromaer af fuldmodne kirsebær, kød, sydfranske urter, oliven, krydderier og våde sten, mens den i munden folder sig muskuløst ud med dyb, ren og blød frugtkoncentration, særdeles velsmurte tanniner,  mundvandsdrive

Hermitage Rouge, Farconnet 2020

Farconnet fremstår mørkrød i farven med givende, intense og nuancerede aromaer af kirsebær, skovbær, lakrids, kød, skovbund og mineralitet. Dyb og koncentreret folder den sig overbevisende ud i munden med lagfyldt frugt, en fløjlsblød tekstur,