Juan Gil Silver Label 2019

er en vin lavet af 100% Monastrell fra 50 år gamle vinstokke. Disse gamle vinstokke producerer få, men meget smagfulde druer. Vinen har ligget 25 dage "sur lie" og derefter lagret 12 måneder på franske egefade, hvoraf 30% er nye fade, for at tilføje flere nuancer og afrunde smagen. Farven er dyb lilla, næsten sort, med intense aromaer af moden solbær, røde bær, røg, lakrids, vanilje, peber og balsamico. Smagen er rig, kraftfuld og tæt med en silkeblød eftersmag, der hænger ved. De bløde og modne tanniner giver en fin struktur til den koncentrerede frugt. Server vinen ved 16-18 grader og ilt den gerne 30 minutter inden servering. Den passer godt til stegte grøntsager og svampe, gryderetter, lam, vildt, rødt kød, grillmad eller modne oste. Denne vin er en af de bedste spanske vine til prisen. Hvis du er til fyldige, tætte, let sødmefulde og let krydrede vine, bør du prøve denne. Besøg producenten på gilfamily. es/en for mere information.

129 kr

Andre kiggede også på

Juan Gil Yellow Label 2021

Juan Gil Yellow Label 2021 Monastrell druer fra over 40 år gamle vinstokke Denne Juan Gil Yellow Label er lavet på 100% Monastrell fra vinmarkerne omkring vinhuset. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på over 40 år. Vinen har lagret i 4 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Den har en intens, dyb kirsebærrød farve og en kraftfuld næse med ren frugt og kompleksitet. Aromaerne er meget attraktive, modne og frugtige med hints af nyt træ, lakrids, let peber og vanilje. I munden er vinen velafbalanceret, tæt og frugtrig med bløde tanniner og en forholdsvis lang eftersmag. Serveringstemperatur og anvendelse Server vinen ved 16-18° C nu, eller gem den på vinhylden i op til 5 år fra høståret. Prøv den for eksempel til risretter, pasta, pizza, stuvet kød, pølser, svinekød, stegt kød, samt rødt og/eller hvidt grillet kød. Den går også godt sammen med mellemlagrede oste. Det er få steder uden for Jumilla, hvor man kan få en tæt og velsmagende vin med druer fra gamle og lavtydende vinstokke til denne pris. Ikke kompliceret, men simpelthen velsmagende!

Juan Gil Silver Label 2019

er en vin lavet af 100% Monastrell fra 50 år gamle vinstokke. Disse gamle vinstokke producerer få, men meget smagfulde druer. Vinen har ligget 25 dage "sur lie" og derefter lagret 12 måneder på franske egefade, hvoraf 30% er nye fade, for at tilføje flere nuancer og afrunde smagen. Farven er dyb lilla, næsten sort, med intense aromaer af moden solbær, røde bær, røg, lakrids, vanilje, peber og balsamico. Smagen er rig, kraftfuld og tæt med en silkeblød eftersmag, der hænger ved. De bløde og modne tanniner giver en fin struktur til den koncentrerede frugt. Server vinen ved 16-18 grader og ilt den gerne 30 minutter inden servering. Den passer godt til stegte grøntsager og svampe, gryderetter, lam, vildt, rødt kød, grillmad eller modne oste. Denne vin er en af de bedste spanske vine til prisen. Hvis du er til fyldige, tætte, let sødmefulde og let krydrede vine, bør du prøve denne. Besøg producenten på gilfamily.es/en for mere information.

Juan Gil Blue Label 2020

er en eksklusiv spansk vin, lavet i begrænsede mængder. Den består af 60% Monastrell, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Syrah fra op til 70 år gamle vinstokke. Druerne håndhøstes og gennemgår en lang udblødningsproces samt 18 måneders fadlagring på amerikanske og franske egetræsfade, hvilket giver en koncentreret smag og komplekse nuancer. Vinen har en mørk lilla farve med intense aromaer af sorte bær, krydderier, lakrids, vanilje og balsamico. Smagen er præget af intens frugt, fadnoter, flot struktur samt mærkbare tanniner og syre. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server vinen ved 16-18° grader. Den passer godt til kvalitetskød, vildtretter og modne oste. Vinen kan nydes nu efter et par timers iltning, men vil udvikle sig positivt over de næste 5-10 år.

Juan Gil Blue Label 2019

er en eksklusiv spansk vin, lavet i begrænsede mængder. Den består af 60% Monastrell, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Syrah fra op til 70 år gamle vinstokke. Druerne håndhøstes og gennemgår en lang udblødningsproces samt 18 måneders fadlagring på amerikanske og franske egetræsfade, hvilket giver en koncentreret smag og komplekse nuancer. Vinen har en mørk lilla farve med intense aromaer af sorte bær, krydderier, lakrids, vanilje og balsamico. Smagen er præget af intens frugt, fadnoter, flot struktur samt mærkbare tanniner og syre. Eftersmagen er lang og vedvarende. Server vinen ved 16-18° grader. Den passer godt til kvalitetskød, vildtretter og modne oste. Vinen kan nydes nu efter et par timers iltning, men vil udvikle sig positivt over de næste 5-10 år.