Lucien le Moine Clos de Vougeot Grand Cru 2021

Lucien le Moine Clos de Vougeot Grand Cru 2021 Lucien le Moine, grundlagt af Rotem og Mounir Saouma i 1999, producerer eksklusive Bourgognevine. Parret, med rødder i Israel og Libanon, er kendt for deres passion og kompromisløshed. Mounir, uddannet ønolog, arbejdede som kældermester i Bourgogne og fik kontakt til topvinproducenter. Han køber kun 1. Cru og Grand Cru vine, som han vinificerer i sin egen kælder i Beaune.

3995 kr

Andre kiggede også på

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Lucien Le Moine Batard Montrachet Grand Cru 2019

Lucien le Moine i Bourgogne, drevet af Rotem og Mounir Saouma siden 1999, producerer unikke Bourgognevine. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, er kendt for deres kompromisløshed og innovation. Mounir, efter ønologistudier i Montpellier og arbejde som kældermester i Israel, kom til Bourgogne i 1995 for at arbejde med Chardonnay og Pinot Noir. Han blev ansat som kældermester hos en stor negociant i Bourgogne og arbejdede blandt de bedste vinproducenter. Mounir grundlagde Lucien le Moine med en idé om at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin kælder i Beaune på nye egetræsfade fra Bourgogne. Chassagne-Montrachet, nabo til Saint-Aubin, Puligny-Montrachet og Meursault, er kendt for nogle af Frankrigs bedste hvidvine. Grand Cru markerne Criots-Bâtard-Montrachet, le Montrachet og Bâtard-Montrachet ligger her. Områdets særlige karakter skyldes jordbunden, som består af kalkstensmergel blandet med rødt grus.

Michel Noellat Clos De Vougeot Grand Cru 2016

Denne vin er lavet af Pinot Noir-druer fra 0,47 ha Grand Cru Clos Vouge med 80 år gamle vinstokke. Druerne høstes manuelt og afstilkes, efterfulgt af en kold forgæring i 3-5 dage og en gæring i 15-20 dage. Vinen lagres på egetræsfade (70% nye) i 15-18 måneder. Den har en dyb rød farve og typiske Pinot Noir-aromaer med en rig smag af røde frugter og en god balance mellem frugt og krydderi. Domainet ledes af brødrene Alain og Jean-Marc Noëllat og producerer også andre Grands Crus, Premiers Crus samt Village og Regional vine.

Chablis Blanchot Lucien Le Moine 2021

Chablis Blanchot Lucien Le Moine 2021 Lucien Le Moine er en lille, uafhængig négociant-virksomhed grundlagt i 1999. De specialiserer sig i førsteklasses vine fra Bourgogne, Beaujolais og Chablis, som de lagrer i deres kælder i Beaune. Denne Chablis Premier Cru fra Montmains er frisk, mineralsk og elegant.