Lupe-Cholet 2020 Pinot Noir Cote D´Or Bourgogne

Lupé-Cholet Bourgogne Côte d’Or er en velafbalanceret vin, der kombinerer krydrede toner fra Côte-de-Nuits og frugtrige nuancer fra Côte-de-Beaune. Druerne gæres i åbne trækar og gennemgår malolaktisk gæring. Vinen modnes i 12 måneder på store tanke og 228 l. træfade uden klaring eller filtrering. Denne rubinrøde vin har en intens duft af mørke bær som kirsebær, solbær og brombær samt noter af sort peber. Smagen er harmonisk med en god balance mellem styrke, alkohol og finesse. Vinen har et godt modningspotentiale og passer perfekt til lam, kalv, and eller milde oste. Serveres ved 14-16 grader.

269 kr

Andre kiggede også på

Bourgogne Pinot Noir 2022

Girardins Bourgogne Rouge er en smuk og letløbende rød Bourgogne, som brillerer med en uhyre renhed i frugten, elegance og forfinede nuancer fremfor power. Vinen står med en klar, transparent rød farve og let-løftede aromaer af jordbær, røde kirsebær,

Lupe-Cholet - Coteaux Bourguignons Bourgogne 2020

Lupe-Cholet Côteaux Bourguignons Bourgogne 2020 er en vin lavet af 70% Pinot Noir og Gamay fra Bourgogne. Druerne gæres på ståltanke med en lille andel hele klaser for at tilføre aroma og frugtkarakter. Vinen presses skånsomt med luftpresse for at undgå aggressiv tannin og modnes med bundfald i 7-8 måneder på ståltanke for at bevare frugtstilen. Den har en lys, rubinrød farve og en åben duft med toner af røde kirsebær, ribs, hyben og lakridsrod. Smagen er liflig med god struktur og slutter med ristede toner og lidt marcipan. Côteaux Bourguignons passer godt til buffet, reception, skovtur, grønsagsretter som ratatouille, grillet eller stegt fjerkræ, svinekød, kalv og ikke alt for modne hvidskimmeloste. Vinen er bedst i sin ungdom og serveres ved 15-17°C.

Lupe-Cholet 2018 Pinot Noir Cote Dor Bourgogne

Lupé-Cholet Bourgogne Côte d’Or henter druer fra både Côte-de-Nuits og Côte-de-Beaune. Vinen kombinerer krydrede toner fra nord og frugtrige nuancer fra syd, hvilket giver en god balance. Vinen gæres på åbne trækar med omrøring og gennemgår malolaktisk gæring. Modningen sker i store tanke og 228 liters træfade i 12 måneder, og aftapningen sker uden klaring eller filtrering. Bourgogne Côte d’Or har en rubinrød farve. Duften har nuancer af mørke bær som kirsebær, solbær og vilde brombær samt mørke krydderier som sort peber. Smagen er afrundet med god harmoni mellem styrke, alkohol og finesse. Vinen slutter med delikate toner og har et godt modningspotentiale. Den passer godt til lam, kalv, and og milde oste. Serveres ved 14-16 grader.

Bourgogne Pinot Noir '21 Rubis' 2021

21 Rubis viser indsmigrende og intense aromaer af jordbær, hindbær, roser, lakrids, urter og våde sten. I munden smyger frugten sig med middelkoncenteret frugt på silkeblød vis over tungen. Dertil en mundvandsprovokerende, levende syre, smurte tanniner