Pecchia Chianti Classico Gran Selezione 2018

Pecchia Gran Selezione står smuk med en dyb rubinrød farve i glasset.

1129,-1015 kr

Andre kiggede også på

Castello Vicchiomaggio, Chianti Classico Gran Selezione La Prima 2019

Castello Vicchiomaggio La Prima Gran Selezione er en blændende enkeltmarkvin fra en højt beliggende mark nær vingården Castello Vicchiomaggio.Nærmest Brunello'sk kraftfuldhed og alligevel ultrafrisk, rank, smidig og svævende.Masser af Amarena-kirsebær og Amaro-bitterhed - timianristede mandler. Let vaniljepræg fra de 26 måneder på franske barrique. Syre og vedholdende, fine tanniner til et langt liv.Højlandssangiovese når det er bedst. Prøv den til Bistecca alla Fiorentina med bønner, timian og god olivenolie.

La Festeggiata, Chianti Classico Gran Selezione 2018

Toppen af poppen i Chianti - Gran Selezione er det ypperste som producenterne i området kan præstere, og her hos La Festeggiata har Kristine Strunge udvalgt de bedste Sangiovese-druer til vinen, som får al den kærlighed den fortjener. Her er lag af mørk dybde, intens rød Sangiovese-frugt, læder, krydderurter og tobak, som samler sig til en komplet rødvin, som bliver hængende i munden i evigheder. Alle elementerne i vinen er markante og her er struktur og dybde til at vinen kan udvikle sig positivt de næste år - og når du åbner, så stil et stykke kraftigt kød på bordet med noget rustikt toscansk tilbehør. Der er kun lavet godt 300 flasker i årgangen og de fleste er solgt på forhånd, så vi har meget begrænset mængde.

Pecchia Chianti Classico Gran Selezione 2018

Pecchia Gran Selezione står smuk med en dyb rubinrød farve i glasset.  Imponerede noter af røde og sorte kirsebær, moreller, blommer, jordbær, tørrede blomser, vilde roser og læder danser op af glasset og suppleres af de klassiske Sangiovese-noter som

Savignola Paolina 360° Chianti Classico Gran Selezione 2017