Psi 2018 Ribera Del Duero, Peter Sisseck

Den danske vinproducent Peter Sisseck er en af Spaniens bedste. Hans vine er konsekvent i top hvert år. Vinen er lavet på vingården Quintanilla de Onesimo, 100% på Tempranillo-druen og lagret 14 måneder på nye franske egefade. Den har en dyb rød farve og en behagelig smag af fad med en smule friskhed, hvilket gør den til et godt supplement til svinekød. Robert Parker: 92-93 Point The Wine Advocate Rating: 92-93 Drikkedato: 2022-2027 Anmeldt af Luis Gutiérrez Udgivelsesdato: 17.

349 kr

Andre kiggede også på

Sei Solo Preludio Ribera Del Duero 2018

Sei Solo Preludio 2018 Oplev en velsmagende vin fra Javier Zaccagnini, skaberen af de populære Aalto-vine. Denne Ribera del Duero-vin er af højeste kvalitet og en af Spaniens fineste. Druerne kommer fra 60-90 år gamle vinstokke i den 6 ha store mark "La Horra," delvist ejet af Javier. Den højtliggende mark giver kølige temperaturer, hvilket resulterer i en vin med rygrad og finesse. Vinen er lavet på 100 % Tempranillo uden brug af nye egefade. Den malolaktiske gæring foregår under jorden ved 10 grader, hvilket sikrer en naturligt udviklet vin med kølig frugt, kompleksitet og elegance. Farven er violet/sort med blodrøde gardiner. Duften byder på lakrids, krydderi og modne sorte frugter. Smagen har nuancer af brombær, blommer, læder, kakao og en snert af røg. Finesse af tanniner med passende længde og dybde. Perfektion fra Javier.

Ribera del Duero, Vendimia Seleccionada, magnum 2020

Bodegas Resaltes 'Vendimia Seleccionada' oser af indsmigrende toner af bærkompot, røde blomster, blyant, tobak og knuste sten. Smagen er i smuk harmoni med den charmerende næse, hvor den middelkoncentrerede, rene frugt præsenteres med en saftig

Ribera del Duero, La Planta 2023

Ribera del Duero, Reserva Especial 2018

Arzuagas Reserva Especial folder sig kraftfuldt og attraktivt ud i næsen med modne hindbær, sorte kirsebær, kakao, cerdertræ og vanilje, mens den i smagen viser sig fra en magtfuld, koncentreret og moderne side. Tanninerne er fokuserede og syre