Psi 2018 Ribera Del Duero, Peter Sisseck

Den danske vinproducent Peter Sisseck er en af Spaniens bedste. Hans vine er konsekvent i top hvert år. Vinen er lavet på vingården Quintanilla de Onesimo, 100% på Tempranillo-druen og lagret 14 måneder på nye franske egefade. Den har en dyb rød farve og en behagelig smag af fad med en smule friskhed, hvilket gør den til et godt supplement til svinekød. Robert Parker: 92-93 Point The Wine Advocate Rating: 92-93 Drikkedato: 2022-2027 Anmeldt af Luis Gutiérrez Udgivelsesdato: 17.

349 kr

Andre kiggede også på

Ribera del Duero, Crianza 3 liter 2020

Arzuaga Crianza er en semi-moderne Ribera del Duero, hvor man fornemmer de klassiske rødfrugtede og tobakkede toner fra Ribera del Duero kombineret med Arzuagas fint integrerede brug af fade. Den mørkrøde farve efterfølges af en tobakket og rød

Ribera del Duero, Origen de Resalte 2019

Vinen står mørkrød i farven med intense, charmerende aromaer af sorte kirsebær, brombær, hindbær, chokolade, lakrids og ristet kaffe. I munden viser den stor, lagfyldt frugt præsenteret med en blød, charmerende tekstur, en nærmest sprællende sy

Psi 2018 Ribera Del Duero, Peter Sisseck

Den danske vinproducent Peter Sisseck er en af Spaniens bedste. Hans vine er konsekvent i top hvert år. Vinen er lavet på vingården Quintanilla de Onesimo, 100% på Tempranillo-druen og lagret 14 måneder på nye franske egefade. Den har en dyb rød farve og en behagelig smag af fad med en smule friskhed, hvilket gør den til et godt supplement til svinekød. Robert Parker: 92-93 Point The Wine Advocate Rating: 92-93 Drikkedato: 2022-2027 Anmeldt af Luis Gutiérrez Udgivelsesdato: 17. sep 2019

Sei Solo 2019, Ribera del Duero

Sei Solo 2019, Ribera del Duero Sei Solo er et prestigeprojekt fra topvinmager Javier Zaccagnini, kendt fra Bodegas Aalto. Denne Ribera del Duero vin er af uovertruffen kvalitet og blandt Spaniens fineste. Druerne kommer fra 60-90 år gamle vinstokke i den 6 ha store mark "La Horra," delvis ejet af Javier. Marken ligger højt, hvilket giver kølige temperaturer, der bidrager til vinens distinkte rygrad og finesse. Kun de bedste fade bruges til denne topvin, og 2019 årgangen imponerer fortsat. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne mesterlige vin, selvom mængderne er små. Javier Zaccagnini tror på, at Tempranillo-druen kan producere nogle af verdens bedste vine, hvis den behandles korrekt, hvilket er målet med Sei Solo. Vinen er lavet på 100 % Tempranillo og får ingen nye egefade. Hemmeligheden er den malolaktiske gæring, som foregår dybt under jorden ved kun 10 grader. Dette sikrer en naturligt udviklet vin med kølig frugt, kompleksitet og silkeblød elegance.