Quintarelli della Valpolicella Amarone 2013

Quintarelli-vinene er kendt for deres kompromisløse kvalitet og håndværk. Familien, nu i 5. generation, viderefører arven efter Giuseppe Quintarelli, også kaldet "bepi". I visse år vælger de at deklassere deres Amarone og kalde den Rosso del Bepi. Dette skete i 1994, 1996, 1999, 2002, 2005 og 2008. Nuværende årgang er 2013. Amarone della Valpolicella 2013 består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. De bedste druer høstes med et lavt udbytte – ca. 10 kg druer pr. flaske. Druerne lægges i trækassetter og "arele" (sivmåtter). De presses i slutningen af januar, og efter 20 dages maceration starter gæringen, som varer ca. 45 dage. Vinen modner derefter i slavonske fade i mindst 7 år. Alkoholindholdet er 16,5%.

1999 kr

Andre kiggede også på

El Pendola Davide Ceradini Amarone Della Valpolicella Classico

Amarone Della Valpolicella 2015 fra El Pendola har en intens bordeauxrød farve, smagen er fuldfed, varm og fløjelsblød. El Pendola, i det centrale Valpolicella, er en traditionel og velrenomeret vingård. Udover selve vingården drives der også et Bed &

Corteforte Terre Di San Zeno Amarone Della Valpolicella Classico 2014

Blandt top 1% af alle vine i verden ifølge Vivino! Amarone "Terra di San Zeno" er en blanding af Valpolicella's traditionelle druer, som er udvalgt fra de mest modne drueklaser. Druerne til denne Amarone Classico tørres for at koncentrere dem. Efter ca.

Accordini Le Bessole Amarone della Valpolicella Classico 2018

Accordini Igino, Valpolicella, Italien Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte "Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra

Marion Amarone della Valpolicella 2013

er skabt af vinmager Stefano Campedelli med hjælp fra Celestino Gaspari. Denne Amarone har en duft af sød, sort lakrids, frugt, sorte kirsebær, fugtig tobak og søde urter. Den er nuanceret og kompleks.