Quintarelli della Valpolicella Amarone 2013

Quintarelli-vinene er kendt for deres kompromisløse kvalitet og håndværk. Familien, nu i 5. generation, viderefører arven efter Giuseppe Quintarelli, også kaldet "bepi". I visse år vælger de at deklassere deres Amarone og kalde den Rosso del Bepi. Dette skete i 1994, 1996, 1999, 2002, 2005 og 2008. Nuværende årgang er 2013. Amarone della Valpolicella 2013 består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. De bedste druer høstes med et lavt udbytte – ca. 10 kg druer pr. flaske. Druerne lægges i trækassetter og "arele" (sivmåtter). De presses i slutningen af januar, og efter 20 dages maceration starter gæringen, som varer ca. 45 dage. Vinen modner derefter i slavonske fade i mindst 7 år. Alkoholindholdet er 16,5%.

1999 kr

Andre kiggede også på

Aldegheri Amarone Classico Della Valpolicella 2017

Masser af nuancer i duft og smag og vinen åbner sig flot i glasset ved lidt luft. 15% er fadlagret på små barriques, som senere blendes med de andre vine som har ligget på store gamle fade. Vinen kommer fra 35 år gamle vinstokke har en markant intensitet

Massaro Norma Amarone Della Valpolicella Classico 2020

Massaro Norma Massaro's Amarone della Valpolicella 2020 kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Druerne er efter traditionen blevet tørret på træriste efter høsten. Valpolicella, Veneto hører med Sicilien og P

Fasoli Gino Alteo Amarone Della Valpolicella 2012

Fasoli Gino Alteo Amarone Della Valpolicella 2012 Alteo Amarone er en eksklusiv vin med 17,5% alkohol. Druerne høstes manuelt og tørres i 5-6 måneder. Vinen macereres i ståltanke og lagres i barriques i 54 måneder, efterfulgt af 12 måneders flaskelagring. Nydes bedst ved 12 grader og kan gemmes i 15-20 år. En luksus-Amarone, der er pengene værd.

Garbole Hatteso Amarone Della Valpolicella Riserva 2011