Rosso di Montalcino, La Mannella 2021

Cortonesis klassiske tilgang til vindyrkningen kommer virkelig til udtryk i denne udgave af prisbasker af en Rosso di Montalcino, som på en befriende let og elegant måde viser, hvorfor Sangiovese-druen (og Montalcino-regionen) er så unik.

209,-189 kr

Andre kiggede også på

Caparzo 2016, LA CASA Brunello di Montalcino

Brunello "La Casa" fra Caparzo kommer fra en 2 ha. sydøstvendt parcel i Montosoli-området, kendt for sin sandstens-, skifer- og fossilholdige jordbund. Vinen gennemgår klassisk gæring og 10-15 dages skindmaceration, efterfulgt af spontan malolaktisk gæring. Den modnes i mindst to år på franske tonneaux og fade, og flaskelagres i mindst 4 måneder. Farven er dyb rød, der bliver brunlig med alderen. Duften og smagen er intens med nuancer af røde frugter, krydderier, vanilje og lakrids. Vinen har tannin og struktur til mange års modning og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til vildt, okse, lam eller kraftige oste. Anmeldelser: - Decanter: 92 - Vinum Wine Magazine: 18 - WinesCritic-Raffaele Vecchione: 94 - James Suckling: 96 - Wine Spectator: 95 - Falstaff Magazin: 94 - Wine Enthusiast: 94 - Vinous: 94

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Terra Rosso Brunello Di Montalcino Riserva 2013

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I 197

Caparzo 2013, LA CASA Brunello di Montalcino

Enkeltmarksdrømmevin fra Toscana Caparzo, beliggende nordøst for Montalcino, blev revitaliseret i 1970 og ejes nu af Elisabetta Gnudi Angelini. Ejendommen omfatter 90 ha vinmarker fordelt på 5 vingårde. Brunello "La Casa" kommer fra en 2 ha sydøstvendt parcel. Vinen har en intens og delikat smag, påvirket af en unik jordbund. Den modnes 12 måneder på franske barriques og 24 måneder på større fade, efterfulgt af mindst 15 måneders flaskelagring. Vinen har en dyb, mørk rød farve og en kompleks duft og smag med nuancer af røde frugter, krydderier, vanille og lakrids. Holdbarhed: 20-30 år afhængig af årgang. Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering.

Rosso di Montalcino, La Mannella 2021

Cortonesis klassiske tilgang til vindyrkningen kommer virkelig til udtryk i denne udgave af prisbasker af en Rosso di Montalcino, som på en befriende let og elegant måde viser, hvorfor Sangiovese-druen (og Montalcino-regionen) er så unik. Den transpare