Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico, magnum 2020

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner.

315,-285 kr

Andre kiggede også på

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2013

Vinen består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen, hvilket giver en anden gæring og tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Vinen modnes derefter i slovenske fade i 7 år. Denne vin er drikkeklar nu, men udvikler sig markant ved lagring i 5-10 år. Den har en karakteristisk mineralitet, kirsebærsmag og en let bitterhed fra kirsebærsten, typisk for Quintarelli’s røde vine.

Amarone Classico, Acinatico, magnum 2018

Den dybe mørkrøde farve efterfølges af en intensiv og givende næse med sorte blommer, brombær, chokolade, ristet toast og røget kød. I smagen går den heftige koncentration igen med en fast struktur kombineret med en så fedmefyldt frugt, at de 1

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico, magnum 2020

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2020 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, modne kirsebær, blommer, viol, blåbær, krydderier

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2016

Denne vin består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen for en anden gæring, der tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Selvom etiketten ikke nævner Ripasso, er det faktisk tilfældet. Vinen modner i slovenske fade i 7 år. Den er drikkeklar nu, men forbedres markant ved lagring i 5-10 år. Smagen er præget af mineralitet, kirsebær og en karakteristisk kirsebærsten-bitterhed, som er typisk for alle Quintarelli’s røde vine.