Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2013

Vinen består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen, hvilket giver en anden gæring og tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Vinen modnes derefter i slovenske fade i 7 år. Denne vin er drikkeklar nu, men udvikler sig markant ved lagring i 5-10 år. Den har en karakteristisk mineralitet, kirsebærsmag og en let bitterhed fra kirsebærsten, typisk for Quintarelli’s røde vine.

699 kr

Andre kiggede også på

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2013

Vinen består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet Sauvignon, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen, hvilket giver en anden gæring og tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Vinen modnes derefter i slovenske fade i 7 år. Denne vin er drikkeklar nu, men udvikler sig markant ved lagring i 5-10 år. Den har en karakteristisk mineralitet, kirsebærsmag og en let bitterhed fra kirsebærsten, typisk for Quintarelli’s røde vine.

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico, magnum 2020

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2020 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, modne kirsebær, blommer, viol, blåbær, krydderier

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2016

Denne vin består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen for en anden gæring, der tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Selvom etiketten ikke nævner Ripasso, er det faktisk tilfældet. Vinen modner i slovenske fade i 7 år. Den er drikkeklar nu, men forbedres markant ved lagring i 5-10 år. Smagen er præget af mineralitet, kirsebær og en karakteristisk kirsebærsten-bitterhed, som er typisk for alle Quintarelli’s røde vine.

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico 2022

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2022 åbner med uimodståelige og charmerende aromaer af blødrøde, saftige kirsebær, modne blommer, viol, ama