Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2014

Denne vin består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen for en anden gæring, der tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Selvom etiketten ikke nævner Ripasso, er det faktisk tilfældet. Vinen modner i slovenske fade i 7 år. Den er drikkeklar nu, men forbedres markant ved lagring i 5-10 år. Smagen er præget af mineralitet, kirsebær og en karakteristisk kirsebærsten-bitterhed, som er typisk for alle Quintarelli’s røde vine.

649 kr

Andre kiggede også på

Accordini Le Bessole Valpolicella Classico Superiore 2018

Vækst og modning af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola druesorter er løbende overvåget for at garantere den høje kvalitet. Ved hjælp af tekniske tilpasninger, har Accordini reduceret deres pesticidforbrug og samtidig minimeret fordampni

Corteforte Podere Bertarole Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2016

Corteforte Corteforte producerer kun 20.000 flasker vin om året hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine varen. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet ti

Massaro Norma Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2021

Quintarelli Valpolicella Classico Superiore 2014

Denne vin består af 55% Corvina og Corvinone, 30% Rondinella og 15% Cabernet S, Nebbiolo, Croatina og Sangiovese. Druerne presses straks efter høsten, og efter 7-8 dages maceration starter gæringen. Vinen lagres i ståltank indtil februar, hvor den hældes på drueresterne fra Amarone-produktionen for en anden gæring, der tilføjer aroma og smag fra Amarone-druerne. Selvom etiketten ikke nævner Ripasso, er det faktisk tilfældet. Vinen modner i slovenske fade i 7 år. Den er drikkeklar nu, men forbedres markant ved lagring i 5-10 år. Smagen er præget af mineralitet, kirsebær og en karakteristisk kirsebærsten-bitterhed, som er typisk for alle Quintarelli’s røde vine.