Viña Real Rioja Gran Reserva 2016

Gran Reserva 2016 er en bragende flot og saftig Rioja-vin, hvor balance og kompleksitet forenes på smuk vis.

209,-175 kr

Andre kiggede også på

Altanza Rioja Gran Reserva 2015

Den mørkrøde og dog transparente farve efterfølges af osende aromaer af røde kirsebær, modne jordbær, appelsinskal, kakao, timian og sekundære fadnoter i form af vanilje. Koncentreret og elegant i smagen med sødmefuld rød frugt kombineret med sprællende s

Viña Real Rioja Crianza 2019

Vinen åbner med charmerende aromaer af kirsebær, blomster, lakrids, kaffe og krydderier, mens den i smagen viser imponerende kompleksitet for en vin i denne prisklasse. Frugten smyger sig elegant og middelkoncentreret over tungen, mens syren får mundvande

Contino Rioja Gran Reserva 2017

Continos Gran Reserva er en bragende flot og klassisk Rioja-vin med et særdeles langt liv foran sig. 2017 var generelt et "hårdt" år med frost i april og ekstrem varme i vækstsæsonen, men regn mod slutningen reddede druerne, og resultatet er enestående. Å

Ontañón Gran Reserva Rioja 2011

BESKRIVELSE Ontañón Gran Reserva er essensen af Spanien med sit rå temperament, varme humør og vidtstrakte historie! Denne kolossale og komplekse vin er således lavet på 85% Tempranillo og en smule Graciano, som dyrkes ved Ebro-flodens venstrebred i det østlige Rioja. De gamle marker har mange forskellige kvalitesgrader, hvoraf kun de allerbedste går til netop denne vin, som har lagret i hele 36 måneder på såvel amerikanske som franske egetræsfade inden den er hældt på flaske. Her har den så hygget sig i yderligere 7 år (!) og udviklet et kæmpe spektrum af smagsnoter: Allerede i næsen udpringer en frembrusende oplevelse af kraftfulde sorte kirsebær, svesker, pibetobak, mørkristede krydderier, vanilje, trøffel, røg og balsamico. Ligesom i Ontañóns reserva følger kakao og træ-noter på tungen – bare med større dybde og koncentration. Det hele mødes til sidst i eftersmagen og ringer ud i en tør, fyldig og stadig syrefrisk totaloplevelse, som hele tiden åbner nye sider af sig selv. Denne vin stråler i sig selv, men skal den for alvor komme til sin ret, skal du have gang i simreretter, hvor kød, svampe, rodfrugter og krydderurter over tid har opbygget et bredt og komplekst smagsunivers i tråd med vinens. Nyd den inden for 20 år fra høståret, og servér ved 16-18 grader.