Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

Dumangin-familien har dyrket druer i over 350 år. Gilles Dumangin, femte generation af champagneproducenter, overtog i det 21. århundrede. Deres Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne har en levende guldfarve og aromaer af røde bær. Smagen er fyldig og afbalanceret med toasty undertoner og en lang, tør finish. Den har noter af hvid fersken og grapefrugt med en sprød, tør afslutning og et strejf af cashew. Champagnen består af 46% Pinot Noir og 54% Chardonnay med en dosering på 4,4 g/l. Disgorged 1/3/2023. 92 point fra James Suckling. Drik nu eller gem.

549,-499 kr

Andre kiggede også på

Pierre Morlet Millesime Brut 2015 Premier Cru

Vi præsenterer stolt vores nye Champagne-hus, Pierre Morlet. Efter mange smagninger er vi begejstrede for at tilbyde Pierre Morlet, som lever op til vores høje standarder for kvalitet. Pierre Morlet er en mindre producent med en årlig produktion på ca. 150.000 flasker. Champagnerne kommer fra Premier Cru-byer og lagres i mindst 3 år. Familien har produceret Champagne i 5 generationer, og Jodie og Luc Morlet står for den daglige drift. De ejer også Morlet Family Winery i Californien. Pierre Morlets Millésimé 2015 er en elegant champagne med friskhed, fylde og kompleksitet. Den har en subtil vaniljesmag og afspejler karakteristika for det specifikke år. Champagnen har stor mineralitet, en let gylden farve og en frisk næse med noter af tjørnblomst, akacie, syren, appelsinblomst, mirabeller og brioche.

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

Dumangin-familien har dyrket druer i over 350 år. Gilles Dumangin, femte generation af champagneproducenter, overtog i det 21. århundrede. Deres Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne har en levende guldfarve og aromaer af røde bær. Smagen er fyldig og afbalanceret med toasty undertoner og en lang, tør finish. Den har noter af hvid fersken og grapefrugt med en sprød, tør afslutning og et strejf af cashew. Champagnen består af 46% Pinot Noir og 54% Chardonnay med en dosering på 4,4 g/l. Disgorged 1/3/2023. 92 point fra James Suckling. Drik nu eller gem.

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

Didier Vesselle producerer fremragende champagne i Bouzy, hvor Pinot Noir dominerer. Han anvender kun første presning, "le cœur" – hjertet. Champagnerne gennemgår ikke malolaktisk andengæring, hvilket bevarer en skarp syre, der modnes i kælderen. Selv efter 20 år forbliver champagnerne friske og mundrensende med terroir-smag af mineraler, kalk og en saltet note, kombineret med lys frugt. Vinen består af 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay og modner i gærresterne i mindst 10 år før salg. Den har nødetoner, rugbrød og en frisk syre, der holder champagnen ung og flot i mange år. Vinen er maskulin med en frisk syre og saltet mineralitet. Denne Extra Dry har en anelse sødme med 17 gram restsukker pr. liter. Sødmen og syren harmonerer perfekt, hvilket gør champagnen blødere og mere imødekommende. Den er frisk, blød og en rigtig pleaser. Maurice Vesselle