Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

Didier Vesselle producerer fremragende champagne i Bouzy, hvor Pinot Noir dominerer. Han anvender kun første presning, "le cœur" – hjertet. Champagnerne gennemgår ikke malolaktisk andengæring, hvilket bevarer en skarp syre, der modnes i kælderen. Selv efter 20 år forbliver champagnerne friske og mundrensende med terroir-smag af mineraler, kalk og en saltet note, kombineret med lys frugt. Vinen består af 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay og modner i gærresterne i mindst 10 år før salg. Den har nødetoner, rugbrød og en frisk syre, der holder champagnen ung og flot i mange år. Vinen er maskulin med en frisk syre og saltet mineralitet. Denne Extra Dry har en anelse sødme med 17 gram restsukker pr. liter. Sødmen og syren harmonerer perfekt, hvilket gør champagnen blødere og mere imødekommende. Den er frisk, blød og en rigtig pleaser.

295 kr

Andre kiggede også på

Jean Vesselle, Cuvée 2009, Grand Cru Bouzy

100% Pinot Noir fra en enkelt parcel i Bouzy. Dosage: 4 g/l. Årgang 2009. Enestående Champagne, der minder om stor Bourgogne med bobler. Fra en lille mark på 0,0822 hektar, produceret kun 700 flasker. Gæret på træfade fra Ardennerne. Degorgeret 10. november 2021 efter 12 år på gær. Elegant med fine Pinot Noir-noter og små bobler. Raffineret og feminin. En ældre Champagne-dronning på flaske. Om huset: Vesselle-familien har ejet marker i Bouzy siden 1885. Champagne Jean Vesselle er kendt for fantastiske Pinot Noir-druer. Oprindeligt kendt for rødvine på Pinot Noir. Mange vinmarker blev ødelagt af Phylloxera og Første Verdenskrig. Jean Vesselle: www.champagnejeanvesselle.com

Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en stor, dyb og skarpt-fokuseret Grand Cru, der med sin fine mineralitet og ranke fremtoning virkelig viser, hvad der gør GOD Champagne så unikt. Den brilliante, strågule farve efterfølges af en fokuseret o

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

Didier Vesselle producerer fremragende champagne i Bouzy, hvor Pinot Noir dominerer. Han anvender kun første presning, "le cœur" – hjertet. Champagnerne gennemgår ikke malolaktisk andengæring, hvilket bevarer en skarp syre, der modnes i kælderen. Selv efter 20 år forbliver champagnerne friske og mundrensende med terroir-smag af mineraler, kalk og en saltet note, kombineret med lys frugt. Vinen består af 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay og modner i gærresterne i mindst 10 år før salg. Den har nødetoner, rugbrød og en frisk syre, der holder champagnen ung og flot i mange år. Vinen er maskulin med en frisk syre og saltet mineralitet. Denne Extra Dry har en anelse sødme med 17 gram restsukker pr. liter. Sødmen og syren harmonerer perfekt, hvilket gør champagnen blødere og mere imødekommende. Den er frisk, blød og en rigtig pleaser. Maurice Vesselle

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og