Champagne Taittinger Brut Reserve

BESKRIVELSE Champagne Taittinger Brut Reserve Champagnen har små fine og vedvarende bobler. Duften er fuld af frugt og man fornemmer aromaer af ferskener, hvide blomster, havtorn, brioche og vanilje. Det er en tør og frisk Cuvée med delikate aromaer af friske frugter og honning. En flot Champagne med finesse og elegance. Vinen er lavet på 40% Chardonnay samt 60% Pinot Noir/Pinot Meunier. Champagnen kan anbefales til aperitif, skaldyr, fisk og lyst kød. Lidt om Taittinger; Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og er dermed det 3. ældste stadig eksisterende Champagnehus, som tilmed ejes og ledes af Taittinger-familien. Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer 288 hektar vinmarker i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne. Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret, som i det 13. århundrede tilhørte Benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste, der er tilbage af klosteret, idet det blev ødelagt under den franske revolution. I dag benyttes kældrene som nævnt af Taittinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker.

389 kr

Andre kiggede også på

Champagne Palmer & Co. Brut Reserve

Lys, strågul farve. Frisk duft med aromaer af citrus, pærer, abrikos og hasselnødder. Cremet og fyldig smag, med masser af frisk frugt og en balanceret tørhed. Matcher til skaldyr, sushi, fisk eller aperitif. Palmer & co er i ejer 415 ha vinmarker, med ov

Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne Magnum 1,5 L

BESKRIVELSE Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne Magnum 1,5 L Denne Champagne fra Beurton & Fils er lavet på 40% Meunier, 40% Pinot Noir samt 20% Chardonnay. - Vinen består af 30% Reserve vin, vinen fermenteres i rustfrie ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring. Dosage i denne champagne er 9G/L.  Vinen har en flot lys gylden farve med lette grønne nuancer. Rig og generøs, næsen samler styrke og friskhed. En blomsterkarakter af moden hvede og raps, med noter af praline og friske marengs. Denne vin er udtryksfuld, frisk, saftig og frugtagtig. Hasselnød, mandel og ristede noter kan skelnes hist og her, når vinen åbner sig. Smagen er velstruktureret, ærlig og generøs ved første indtog og afslører tørrede frugter. Et subtilt strejf af bitterhed bringer sans til ensemblet, med skønne florale- og frugtige aromaer. En vidunderlig smag som hænger ved i eftersmagen! Server vinen ved 9-11 grader og prøv den til skaldyrsretter, lette retter med lyst kød eller bare helt for sig selv! - Server den evt som nytårsvinen til kransekagen. 

Leclerc Briant Brut Reserve champagne

Brut Réserve er en økologisk champagne lavet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay fra vinmarker i Cumières, Verneuil, Sermiers, Epernay og Cramant. Vinen domineres normalt af Pinot Meunier og kombinerer en hovedårgang med vine fra 2-3 ældre årgange. Den gæres og modnes på store træfade, og den anden gæring på flaske varer typisk 2-3 år. Dosage er 2 g sukker/liter. Brut Réserve har en lysgylden farve med rødt skær, fine vedvarende bobler og en frugtrig duft med aromaer af røde frugter. Smagen balancerer tørhed, fylde, frugtsødme og finesse, og slutter med en let saltet stil. Perfekt til festlige lejligheder eller gastronomi, især med skaldyr eller fisk. LECLERC

Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne

Réserve 424 - Champagne til enhver anledning Denne Champagne fra Beurton & Fils består af 40% Meunier, 40% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Vinen indeholder 30% reservevin, fermenteres i ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring. Dosage er 9G/L. Farven er lys gylden med grønne nuancer. Næsen byder på blomsterkarakter, moden hvede, raps, praline og friske marengs. Smagen er frisk og frugtagtig med hints af hasselnød, mandel og ristede noter. Den er velstruktureret med tørrede frugter og et subtilt strejf af bitterhed, der balancerer de florale og frugtige aromaer. Eftersmagen er vedvarende. Server ved 9-11 grader. Perfekt til skaldyr, lette retter med lyst kød eller alene. 95 points - Flaskehalsen 18 points - Forlaget Smag