Guy Michel Champagne 1996 Paris Folies

BESKRIVELSE Guy Michel er en lille producent, der er old fashioned på flere måder. Det er man ikke i tvivl om, når man besøger ham. Beliggende i Pierry lidt syd for Eperney. Hos Guy Michel er det primært Chardonnay og Meunier der dominerer champagnerne. Det er også de to druer, der er bedst til lagring. Og dét er lige hvad han gør. 10 – 20 – 30 – 40 år… så længe ligger champagnerne på gærresterne i kælderen og samler smag. Nogle ligger endda længere tid. Her får man fyldige, modne og friske champagner på samme tid. Det er en skøn kombination. Guy Michel Champagne 1996 Paris Folies Denne Champagne består af 50 % Chardonnay , 35 % Meunier og 15 % Pinot Noir. Andengæringen hvor boblerne dannes, ligger i 25 år på gærresterne. Den blev nemlig degorgeret i Februar 2021. Ingen malolaktisk gæring – friskere syre Dette er en harmonisk balance mellem fyldighed, modenhed og friskhed. Skøn balance. GUY MICHEL   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m. m.

549 kr

Andre kiggede også på

Guy Michel Brut Champagne 1998

BESKRIVELSE Guy Michel er en lille producent, der er old fashioned på flere måder. Det er man ikke i tvivl om, når man besøger ham. Beliggende i Pierry lidt syd for Eperney. Hos Guy Michel er det primært Chardonnay og Meunier der dominerer champagnerne. Det er også de to druer, der er bedst til lagring. Og dét er lige hvad han gør. 10 – 20 – 30 – 40 år… så længe ligger champagnerne på gærresterne i kælderen og samler smag. Nogle ligger endda længere tid. Her får man fyldige, modne og friske champagner på samme tid. Det er en skøn kombination. Guy Michel Champagne 1998 Denne Champagne består af 30 % Meunier, 50 % Chardonnay og 20 % Pinot Noir. Andengæringen hvor boblerne dannes, ligger i 22 år på gærresterne. Den blev nemlig degorgeret i Maj 2021. Ingen malolaktisk gæring – friskere syre Fyldig, moden og frisk champagne på samme tid. Det er en skøn kombination. GUY MICHEL Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Guy Michel Champagne 2000 Paris Folies

BESKRIVELSE Guy Michel er en lille producent, der er old fashioned på flere måder. Det er man ikke i tvivl om, når man besøger ham. Beliggende i Pierry lidt syd for Eperney. Hos Guy Michel er det primært Chardonnay og Meunier der dominerer champagnerne. Det er også de to druer, der er bedst til lagring. Og dét er lige hvad han gør. 10 – 20 – 30 – 40 år… så længe ligger champagnerne på gærresterne i kælderen og samler smag. Nogle ligger endda længere tid. Her får man fyldige, modne og friske champagner på samme tid. Det er en skøn kombination. Guy Michel Champagne 2000 Paris Folies. Denne Champagne består af 70 % Chardonnay, 20 % Meunier og 10 % Pinot Noir. Andengæringen hvor boblerne dannes, ligger i 17 år på gærresterne. Den blev nemlig degorgeret i marts 2017. Ingen malolaktisk gæring – friskere syre Dette er en harmonisk balance mellem fyldighed, modenhed og friskhed. Skøn balance. GUY MICHEL   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre:

Guy Michel Champagne 1998 PF Vert Magnum 3ltr

BESKRIVELSE Guy Michel er en lille producent, der er old fashioned på flere måder. Det er man ikke i tvivl om, når man besøger ham. Beliggende i Pierry lidt syd for Eperney. Hos Guy Michel er det primært Chardonnay og Meunier der dominerer champagnerne. Det er også de to druer, der er bedst til lagring. Og dét er lige hvad han gør. 10 – 20 – 30 – 40 år… så længe ligger champagnerne på gærresterne i kælderen og samler smag. Nogle ligger endda længere tid. Her får man fyldige, modne og friske champagner på samme tid. Det er en skøn kombination. Guy Michel Champagne 1998 PF Vert Magnum Denne Champagne består af  30 % Chardonnay og 70 % Meunier. Andengæringen hvor boblerne dannes, ligger i 25 år på gærresterne. Den blev nemlig degorgeret i Feb 2021. Ingen malolaktisk gæring – friskere syre. Dette er en harmonisk balance mellem fyldighed, modenhed og friskhed. Skøn balance.   GUY MICHEL Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Guy Michel Champagne 1996 Paris Folies

BESKRIVELSE Guy Michel er en lille producent, der er old fashioned på flere måder. Det er man ikke i tvivl om, når man besøger ham. Beliggende i Pierry lidt syd for Eperney. Hos Guy Michel er det primært Chardonnay og Meunier der dominerer champagnerne. Det er også de to druer, der er bedst til lagring. Og dét er lige hvad han gør. 10 – 20 – 30 – 40 år… så længe ligger champagnerne på gærresterne i kælderen og samler smag. Nogle ligger endda længere tid. Her får man fyldige, modne og friske champagner på samme tid. Det er en skøn kombination. Guy Michel Champagne 1996 Paris Folies Denne Champagne består af 50 % Chardonnay , 35 % Meunier og 15 % Pinot Noir. Andengæringen hvor boblerne dannes, ligger i 25 år på gærresterne. Den blev nemlig degorgeret i Februar 2021. Ingen malolaktisk gæring – friskere syre Dette er en harmonisk balance mellem fyldighed, modenhed og friskhed. Skøn balance. GUY MICHEL   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre: