Maurice Vesselle Millésimé Champagne Grand Cru 2008

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske andengæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. Vintage 2008 er endelig frigivet. Den har været længe ventet. Nok én af de sidste frigivne 08’ere. Vinen har ligger 13 år med gærresterne i flasken. kraft og power… 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay.   Flot struktur, friske med fin elegance. Lækker mousse. 2008 er en baby, med rugbrød og nødder i næse og mund. Mineralitet og den genkendene saltede smag Den flotte syre holder champagnen rank og frisk på samme tid.

499 kr

Andre kiggede også på

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru årg 2000

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske anden gæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. Vintage 2000 ligger min 15 år med gærresterne i flasken. kraft og power. 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay. Flot struktur, friske med fin elegance. Lækker mousse. 2000 har mere modne toner, med rugbrød og nødder i næse og mund. Den flotte syre holder champagnen rank og frisk på samme tid. Super flot Champagne !! – Til mad   Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gode tilbud før alle andre

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske andengæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay – minus malolaktisk gæring Vinen ligger og modner i gærresterne i min 10 år inden den degorgeres og sættes til salg Her er nødetoner, rugbrød og en flot frisk syre, der holder en 10 år gammel champagne ung og flot mange år frem. Vinen er maskulin med en frisk mundrensende syre, der understøttes af en saltet mineralitet. En farvorit Denne Extra Dry har en anelse sødme. Restsukkeret er 17 gram/liter. Umiddelbart skulle man tro, at den ville være sødere, men den er utroligt afpasset, så sødme og syre harmonerer som én enhed. Champagnen er blødere og mere imødekommende, og ville kunne bruges til det samme som en af vesselles “normale” champagner. Frisk, blød og imødekommende. En rigtig pleaser MAURICE VESELLE Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate bobler. D

Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.  Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten. I smagen følger den