Maurice Vesselle Champagne Grand Cru “Secret”

Nyhed fra Maurice Vesselle: En eksklusiv champagne, som Didier holder hemmelig. Vi blev positivt overraskede over prøven, der kombinerer Vesselles friskhed og mineralitet med modne toner og fyldig smag. Vores gæt er en cuvée fra 90'erne eller tidlige 00'ere, sandsynligvis 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay uden malolaktisk gæring. Den har lagret længe i kælderen før degorgering. Kun 480 flasker produceret.

449 kr

Andre kiggede også på

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru “Secret”

Nyhed fra Maurice Vesselle: En eksklusiv champagne, som Didier holder hemmelig. Vi blev positivt overraskede over prøven, der kombinerer Vesselles friskhed og mineralitet med modne toner og fyldig smag. Vores gæt er en cuvée fra 90'erne eller tidlige 00'ere, sandsynligvis 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay uden malolaktisk gæring. Den har lagret længe i kælderen før degorgering. Kun 480 flasker produceret.

Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en stor, dyb og skarpt-fokuseret Grand Cru, der med sin fine mineralitet og ranke fremtoning virkelig viser, hvad der gør GOD Champagne så unikt. Den brilliante, strågule farve efterfølges af en fokuseret o

Maurice Vesselle Millésimé Champagne Grand Cru 2013

Didier Vesselle producerer fremragende champagne i Bouzy, hvor Pinot Noir dominerer. Han anvender kun første pres "le cœur" – hjertet. Champagnerne gennemgår ikke malolaktisk andengæring, hvilket bevarer en skarp syre, der modnes i kælderen. Resultatet er friske champagner, selv efter 20 år. Denne terroir-champagne har mineraler, kalk og en saltet smag, blandet med lys frugt. Den består af 80% Pinot Noir og Chardonnay fra Grand Cru-terroirerne i Bouzy og Tours-sur-Marne. Champagnen er frisk, kompleks og lang med en fint kalkholdig tekstur og vinøsitet. Den passer godt til retter som søtunge og laks med kaviar. Didier Vesselle grundlagde huset i 1955 i Bouzy, klassificeret som en grand cru og kendt for Pinot Noir. Terroiret er forbedret gennem jordbearbejdning, og ejendommen er HVE-certificeret. Han producerer vine, der ældes smukt og er fri for mode og trends.