Pierre Morlet Cuvee Suivie Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Cuvée Suivie Brut består af 65% Pinot Noir og 35% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny, Bisseuil og Aÿ-Champagne. Vinificeringen følger klassiske metoder med første-gæring på ståltanke og franske egefade. Vinen gennemgår malolaktisk gæring og modnes "sur lie". Anden-gæringen sker med flaskerne liggende i 3 år og derefter med halsen nedad i 2 år. Dégorgement foretages efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere 3 måneder inden frigivelse. Cuvée Suivie Brut har fine, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er tør med nuancer af hvide blomster, citrusfrugter og grønne æbler. Smagen er sprød og ren med citrustoner og sarte toner af røde bær som ribs og tyttebær. Pinot Noir giver struktur og præcision, mens Chardonnays fedme og mineralitet fornemmes i eftersmagen. En klassisk og delikat champagne.

319 kr

Andre kiggede også på

Pierre Morlet Millesime Brut 2015 Premier Cru

Vi præsenterer stolt vores nye Champagne-hus, Pierre Morlet. Efter mange smagninger er vi begejstrede for at tilbyde Pierre Morlet, som lever op til vores høje standarder for kvalitet. Pierre Morlet er en mindre producent med en årlig produktion på ca. 150.000 flasker. Champagnerne kommer fra Premier Cru-byer og lagres i mindst 3 år. Familien har produceret Champagne i 5 generationer, og Jodie og Luc Morlet står for den daglige drift. De ejer også Morlet Family Winery i Californien. Pierre Morlets Millésimé 2015 er en elegant champagne med friskhed, fylde og kompleksitet. Den har en subtil vaniljesmag og afspejler karakteristika for det specifikke år. Champagnen har stor mineralitet, en let gylden farve og en frisk næse med noter af tjørnblomst, akacie, syren, appelsinblomst, mirabeller og brioche.

Pierre Morlet Cuvee Suivie Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Cuvée Suivie Brut består af 65% Pinot Noir og 35% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny, Bisseuil og Aÿ-Champagne. Vinificeringen følger klassiske metoder med første-gæring på ståltanke og franske egefade. Vinen gennemgår malolaktisk gæring og modnes "sur lie". Anden-gæringen sker med flaskerne liggende i 3 år og derefter med halsen nedad i 2 år. Dégorgement foretages efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere 3 måneder inden frigivelse. Cuvée Suivie Brut har fine, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er tør med nuancer af hvide blomster, citrusfrugter og grønne æbler. Smagen er sprød og ren med citrustoner og sarte toner af røde bær som ribs og tyttebær. Pinot Noir giver struktur og præcision, mens Chardonnays fedme og mineralitet fornemmes i eftersmagen. En klassisk og delikat champagne. Pierre Morlet

Pierre Morlet Blanc de Blancs Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Vores Blanc de Blanc Brut er fremstillet af 100% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny og Aÿ-Champagne. Vinen gennemgår klassisk vinificering med første-gæring på temperaturregulerede ståltanke, malolaktisk gæring og modning "sur lie" på ståltanke og franske egefade. Anden-gæringen sker på flaske i 3 år, efterfulgt af 2 år med flaskerne med halsen nedad. Dégorgement udføres efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere i 3 måneder inden frigivelse. Blanc de Blanc Brut har små, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er dyb og eksotisk med noter af akacieblomster, citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner, mandler og friskbagt brød. Smagen er sprød med eksotiske frugttoner, mineralitet og god fedme. Den er harmonisk og appetitvækkende med krydrede og røgede toner til sidst, hvilket gør vinen kompleks. Serveres som aperitif eller til fisk- og skaldyrsretter i cremede saucer. Prøv den også til asiatiske retter med lyst kød.