Pierre Morlet Millesime Brut 2015 Premier Cru

Vi præsenterer stolt vores nye Champagne-hus, Pierre Morlet. Efter mange smagninger er vi begejstrede for at tilbyde Pierre Morlet, som lever op til vores høje standarder for kvalitet. Pierre Morlet er en mindre producent med en årlig produktion på ca. 150. 000 flasker. Champagnerne kommer fra Premier Cru-byer og lagres i mindst 3 år. Familien har produceret Champagne i 5 generationer, og Jodie og Luc Morlet står for den daglige drift. De ejer også Morlet Family Winery i Californien. Pierre Morlets Millésimé 2015 er en elegant champagne med friskhed, fylde og kompleksitet. Den har en subtil vaniljesmag og afspejler karakteristika for det specifikke år. Champagnen har stor mineralitet, en let gylden farve og en frisk næse med noter af tjørnblomst, akacie, syren, appelsinblomst, mirabeller og brioche.

479 kr

Andre kiggede også på

Pierre Morlet Millesime Brut 2015 Premier Cru

Vi præsenterer stolt vores nye Champagne-hus, Pierre Morlet. Efter mange smagninger er vi begejstrede for at tilbyde Pierre Morlet, som lever op til vores høje standarder for kvalitet. Pierre Morlet er en mindre producent med en årlig produktion på ca. 150.000 flasker. Champagnerne kommer fra Premier Cru-byer og lagres i mindst 3 år. Familien har produceret Champagne i 5 generationer, og Jodie og Luc Morlet står for den daglige drift. De ejer også Morlet Family Winery i Californien. Pierre Morlets Millésimé 2015 er en elegant champagne med friskhed, fylde og kompleksitet. Den har en subtil vaniljesmag og afspejler karakteristika for det specifikke år. Champagnen har stor mineralitet, en let gylden farve og en frisk næse med noter af tjørnblomst, akacie, syren, appelsinblomst, mirabeller og brioche.

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

Druedyrkning i Dumangin-familien går 350 år tilbage. Gilles Dumangin er femte generation af champagneproducenter og efterfulgte sin far, Jacky, i det 21. århundrede. Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru Rosé de Saignée er delikat og feminin, ideel til fisk, skaldyr og østers, samt som aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Sammensætning: 50% Meunier, 25% Pinot Noir, 25% Chardonnay Vinifikation: Rustfrit stål, maceration i 72 timer Kork: Diam kork (ingen korksmag) Disgorgement: Ekstra Brut (5,3 g/L)

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

Dumangin-familien har dyrket druer i over 350 år. Gilles Dumangin, femte generation af champagneproducenter, overtog i det 21. århundrede. Deres Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne har en levende guldfarve og aromaer af røde bær. Smagen er fyldig og afbalanceret med toasty undertoner og en lang, tør finish. Den har noter af hvid fersken og grapefrugt med en sprød, tør afslutning og et strejf af cashew. Champagnen består af 46% Pinot Noir og 54% Chardonnay med en dosering på 4,4 g/l. Disgorged 1/3/2023. 92 point fra James Suckling. Drik nu eller gem.

Pierre Morlet Blanc de Blancs Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Vores Blanc de Blanc Brut er fremstillet af 100% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny og Aÿ-Champagne. Vinen gennemgår klassisk vinificering med første-gæring på temperaturregulerede ståltanke, malolaktisk gæring og modning "sur lie" på ståltanke og franske egefade. Anden-gæringen sker på flaske i 3 år, efterfulgt af 2 år med flaskerne med halsen nedad. Dégorgement udføres efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere i 3 måneder inden frigivelse. Blanc de Blanc Brut har små, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er dyb og eksotisk med noter af akacieblomster, citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner, mandler og friskbagt brød. Smagen er sprød med eksotiske frugttoner, mineralitet og god fedme. Den er harmonisk og appetitvækkende med krydrede og røgede toner til sidst, hvilket gør vinen kompleks. Serveres som aperitif eller til fisk- og skaldyrsretter i cremede saucer. Prøv den også til asiatiske retter med lyst kød.