Saint reol millesime 2008 grand cru

BESKRIVELSE Champagne Saint Réol Millésime 2008 Gr. Cru , En vintage champagne med en gylden farve og et fint og rigeligt skum, der byder på komplekse, let ristede aromaer på næsen, med ristede og frugtagtige noter af tørrede frugter. På ganen er den rig og velstruktureret, hvilket giver plads til en dejlig friskhed i afslutningen. En vintage, kraftfuld og mineralsk Champagne. Denne 2008 AOC Champagne årgang fra Saint-Réol vingården er et produkt fremstillet af pinot noir og chardonnay druer i lige dele. Grand Cru vinstokke i Ambonnay, på en af ​​de mest fascinerende skråninger af Montagne de Reims. Aldring mellem 7 og 8 år. Et meget elegant produkt, der er i stand til at slå igennem selv blandt de mest opmærksomme og kritiske smagere. Saint Reol   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m. m.

399 kr

Andre kiggede også på

Château Corbin, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

92-94 point | Vinous: "The 2020 Corbin is a very elegant, precise wine. Silky, beautifully perfumed and light on its feet, it impresses with its purity and guile. The Corbin is not an obvious Saint-Émilion; rather, it is a wine that is all finesse. Crush

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. Drink

Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

BESKRIVELSE Saint Emilion Grand Cru på første klasse! Château Haut-Brisson 2016 er en blanding af Merlot og Cabernet frank fordelt på 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, 35% af disse fade er nye.  Vinen har en flot dyb rød farve. I næsen er vinen meget aromatisk, med masser af mørk frugt såsom brombær og hindbær. En karakterfuld duft hvor du også finder noter som chokolade, lakrids samt en smule tobak. Vinen har en flot og kraftfuld smag med skønne kirsebær noter, en fløjlsagtig struktur, understøttet af en flot syrlighed. Det giver en vin i stor balance. Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til retter med lam, oksekød eller vildt. Giv gerne vinen en luft inden servering, eller gem den i kælderen. 90 points Jeb Dunnuck 93 points Vinous 93 points James Suckling 90 points Robert Parker CHATEAU HAUT BRISSON SAINT EMILLION   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

Château Dimacy Saint-Émilion Grand Cru 2016