Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

Château Haut-Brisson 2016 Saint Emilion Grand Cru er en førsteklasses vin med 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% er nye. Den har en dyb rød farve og en aromatisk næse med noter af brombær, hindbær, chokolade, lakrids og tobak. Smagen er kraftfuld med kirsebærnoter, fløjlsagtig struktur og flot syrlighed, hvilket giver en velafbalanceret vin. Server vinen ved 16-18 grader til lam, oksekød eller vildt. Giv den gerne luft inden servering eller gem den i kælderen.

349 kr

Andre kiggede også på

Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy. Black cherry, plum, spice, chocolate and leather build nicely in the gl

Château Corbin, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

92-94 point | Vinous: "The 2020 Corbin is a very elegant, precise wine. Silky, beautifully perfumed and light on its feet, it impresses with its purity and guile. The Corbin is not an obvious Saint-Émilion; rather, it is a wine that is all finesse. Crush

Le Chai au Quai - Premium Selection La Cite Medievale Saint-Emilion Grand Cru 2016

Leder du efter en topbetegnelse af Bordeaux til en fornuftig pris, så se efter Le Grand Chai-mærket. Holdet bag vinen søger bredt for at få god vin, og færdiggøre den derefter på Le Chai. Nyd Saint Emilion Grand Cru rigdom i denne modne, frugthol

Saint Reol Elegance 2008 Grand Cru i gaveæske

Champagne Saint Réol Elégance Millésime 2008 er en vintage champagne med gylden farve og rigeligt skum. Den byder på komplekse, let ristede aromaer med noter af tørrede frugter. Smagen er rig og velstruktureret med en frisk afslutning. Fremstillet af lige dele pinot noir og chardonnay druer fra Grand Cru vinstokke i Ambonnay, er denne champagne lagret mellem 7 og 8 år. Kendt for sin elegance og evne til at imponere selv de mest kritiske smagere.