Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

Château Haut-Brisson 2016 Saint Emilion Grand Cru er en førsteklasses vin med 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% er nye. Den har en dyb rød farve og en aromatisk næse med noter af brombær, hindbær, chokolade, lakrids og tobak. Smagen er kraftfuld med kirsebærnoter, fløjlsagtig struktur og flot syrlighed, hvilket giver en velafbalanceret vin. Server vinen ved 16-18 grader til lam, oksekød eller vildt. Giv den gerne luft inden servering eller gem den i kælderen.

349 kr

Andre kiggede også på

Château Troplong Mondot, Saint-Èmilion 1er Grand Cru Classé 2021

96 point, Wine Enthusiast:  "Spice, sandalwood and red-berry fruit aromas all come together to produce a fragrant, powerful and rich wine. Its tannins bring a firm structure to this dense wine. It is a luscious wine with a great future. Drink f

Château Larmande Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2016 2016

91-93 point, The Wine Advocate: "The 2016 Larmande has a clean and pure bouquet, a mixture of red and black fruit, more detailed and focused than some of its peers. The palate is medium-bodied with fine tannin, well judged acidity, harmonious a

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2019

95-97 point: Robert Parker's WA: Sporting a deep garnet-purple color, the 2019 La Gaffeliere reveals a tantalizingly bright, fresh nose of ripe black plums, crushed blackberries and warm black cherries with touches of lavender, star anise, Sichuan pe

Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

Château Haut-Brisson 2016 Saint Emilion Grand Cru er en førsteklasses vin med 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% er nye. Den har en dyb rød farve og en aromatisk næse med noter af brombær, hindbær, chokolade, lakrids og tobak. Smagen er kraftfuld med kirsebærnoter, fløjlsagtig struktur og flot syrlighed, hvilket giver en velafbalanceret vin. Server vinen ved 16-18 grader til lam, oksekød eller vildt. Giv den gerne luft inden servering eller gem den i kælderen. 90 points Jeb Dunnuck 93 points Vinous 93 points James Suckling 90 points Robert Parker