Quinta do Pégo 2018 Special Edition Late Bottled Vintage Port

Bestil Quinta do Pégo 2018 Special Edition Late Bottled Vintage Port, Unfiltered Produktinformation: Leverandør: Quinta do Pégo Alkohol: 40,0 % Land: Douro, Portugal Indhold: 0,70 liter Beskrivelse: Dyk ned i en unik portvinoplevelse m.

149 kr

Andre kiggede også på

Quinta do Pégo Grande Reserva Douro 2017

2017-udgaven af Pégos Grande Reserva fremstår dyb i farven med intense og frugtdrevne aromaer af sorte kirsebær, hindbær, te, roser og underliggende mineralitet. Smagen viser flot, koncentreret frugt med forfriskende og nærmest læskende syre samt en struk

Quinta do Pégo Friends Selection, magnum 2018

Pégos 'Friends Selection' står med en klar rød farve og indsmigrende, givende aromaer af kirsebær, blåbær, blommer, chokolade, krydderier og diskrete vaniljetoner. I munden forekommer den for en vin i denne prisklasse med fløjlsblød, givende fr

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2016

Quinta do Vale Meão Vintage Port 2016 er af tårnhøj kvalitet med koncentreret frugt og polerede tanniner, som efterlader et super-charmerende helhedsindtryk.. Vinen fremstår mørk-rød i farven med en frugtdomineret, parfumeret og intens næse af

Quinta do Noval Vintage 2015 silval

Vintage Portvin er kendt som portvinens Rolls Royce og repræsenterer de bedste vine. I år med højt udbytte produceres mange Vintage Port, mens der i år med lavt udbytte kun er få. Den lagrer 2-3 år på fad, før den flaskes med årgang og aftapningsår. Herefter udvikler den sig over 10 til 50 år og bliver en unik smagsoplevelse. Det anbefales at lagre Vintage Port i 10 til 20 år for at opnå optimal modenhed og smag. Smagen er frisk med fyldige frugtnoter og en blødere karakter. Vintage Port får bundfald og bør dekanteres inden servering og drikkes indenfor få dage. Opbevar ung Vintage Port mørkt og køligt. Nogle køber Vintage Port som en investering, og hos Whisky.dk tilbyder vi rådgivning om gode investeringer. For at opnå titlen Vintage Port skal vinen gennemgå en særlig proces, herunder en blindsmagning af et portvinsinstitut. Kun ca. hvert 2. - 3. år er et Vintage år, og denne type portvin udgør kun ca. 3% af den samlede produktion, hvilket gør den ekstra bemærkelsesværdig. Quinta do Noval