Quinta do Pégo 2018 Special Edition Late Bottled Vintage Port

Bestil Quinta do Pégo 2018 Special Edition Late Bottled Vintage Port, Unfiltered Produktinformation: Leverandør: Quinta do Pégo Alkohol: 40,0 % Land: Douro, Portugal Indhold: 0,70 liter Beskrivelse: Dyk ned i en unik portvinoplevelse m.

149 kr

Andre kiggede også på

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2019

Quinta do Vale Meãos Vintage Port 2019 er et brag af en dyb og struktureret portvin med et særdeles langt liv foran sig. Vinen folder sig højaromatisk ud i duften, hvor brombær, hindbær, chokolade og roser vælter op af glasset. I munden folder den s

Quinta do Portal Quinta dos Muros Vintage-2017

Quinta do Portal Quinta dos Muros Vintage 2017 er en førsteklasses vintage portvin fra Pinhão-dalen. Vinen byder på fylde, sødme og mørk bærfrugt med en frisk og balanceret smag. Den er ung, men allerede en stor drikkeoplevelse med syre og finkornede tanniner. Perfekt til desserter med chokolade, risalamande, kraftige blå oste eller syltede kirsebær med vaniljeis. Ved langtidslagring skal vinen dekanteres omhyggeligt. Serveres ved ca. 16° i rummelige hvidvinsglas. Kan nydes nu og i mange år frem ved korrekt opbevaring. 94-96 points fra Robert Parker’s Wine Advocate: "Dette er muligvis den bedste Vintage Port fra Portal. Den har masser af tid og potentiale til at udvikle sig i kælderen. Denne er lysere og mere smagfuld end den almindelige 2017 Vintage Port."

Quinta do Noval Over 40 Year Old Tawny Port

Denne portvin har en rig, cremet konsistens og en intens læderbrun farve. Smagen byder på aromaer af valnød, frugt og krydderier, som giver en lang og kraftfuld finish. Den er lavet på druesorterne Touriga Francesa, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Nydes ved stuetemperatur og er ideel til desserter med nødder. Quinta do Noval, registreret i 1715 og ejet af det franske forsikringsselskab AXA, er en af de mest berømte gårde i Douro-dalen. Ejendommen dækker 210 hektar, hvoraf 145 hektar er beplantet med vinstokke, og ligger i hjertet af regionen Cima Corgo.

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2016

Quinta do Vale Meão Vintage Port 2016 er af tårnhøj kvalitet med koncentreret frugt og polerede tanniner, som efterlader et super-charmerende helhedsindtryk.. Vinen fremstår mørk-rød i farven med en frugtdomineret, parfumeret og intens næse af solbær,