2023 Chardonnay, The Agnes, Crystallum, Walker Bay

**2023 Chardonnay, The Agnes, Crystallum, Walker Bay** En frisk og mineralsk vin med noter af limeblad, grønne æbler og litchi. Aromaer af Frangipani-blomster, havrekager, citronmarengs, smør og ristet toastbrød. Druerne kommer fra Hemel-en-Aarde og Overberg-regionerne. Hele drueklaser presses direkte efter høst. Vinen fermenteres og lagres på franske egetræsfade i 9 måneder uden tilsætning af SO2 eller enzymer. Agnes Chardonnay er opkaldt efter Peter-Allan Finlaysons oldemor, Agnes Floyd, som var kendt for sin modstandskraft og styrke.

249,-229 kr

Andre kiggede også på

Peter Max, Pinot Noir Crystallum, Walker Bay 2023

Peter Max Pinot Noir Crystallum Walker Bay 2023 Oplev en frisk og moderne New World Pinot Noir med et strejf af Bourgognes kompleksitet. Denne vin byder på noter af modne hindbær, jordbær og vanilje. Smagen er præget af mineralitet og jordighed, som komplementerer den rene frugt. Navnet Peter Max ærer de oprindelige avlere, selvom frugtkilderne har ændret sig. Vinen er en omhyggelig blend af forskellige batches, hvor 50% af druerne er afstilket og resten gæret hele.

Peter Max Pinot Noir Crystallum, Walker Bay 2024 MAGNUM i gaveæske

Peter Max Pinot Noir Crystallum Walker Bay 2024 Oplev en frisk og moderne New World Pinot Noir med et strejf af Bourgognes kompleksitet. Denne vin byder på noter af modne hindbær, jordbær og vanilje. Smagen er præget af mineralitet og jordighed, som komplementerer den rene frugt. Navnet Peter Max ærer de oprindelige avlere, selvom frugtkilderne har ændret sig. Vinen er en omhyggelig blend af forskellige batches, hvor 50% af druerne er afstilket og resten gæret hele.

2023 Chardonnay, The Agnes, Crystallum, Walker Bay

**2023 Chardonnay, The Agnes, Crystallum, Walker Bay** En frisk og mineralsk vin med noter af limeblad, grønne æbler og litchi. Aromaer af Frangipani-blomster, havrekager, citronmarengs, smør og ristet toastbrød. Druerne kommer fra Hemel-en-Aarde og Overberg-regionerne. Hele drueklaser presses direkte efter høst. Vinen fermenteres og lagres på franske egetræsfade i 9 måneder uden tilsætning af SO2 eller enzymer. Agnes Chardonnay er opkaldt efter Peter-Allan Finlaysons oldemor, Agnes Floyd, som var kendt for sin modstandskraft og styrke.