Beaune-Montrevenots, Premier Cru, Blanc 2020

Montrevenots 2020 åbner med intense og indsmigrende aromaer af citrus, hvide blomster, fersken, våde sten og sekundære diskrete cremede noter fra fadene.

399,-223,44 kr

Andre kiggede også på

Moron-Garcia Beaune Premier Cru 'Les Tuvilains' 2018

Domaine Moron-Garcia i Bourgogne høster og sorterer druerne manuelt på deres 2,5 hektarer med et team på 50 personer over 10 dage. Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia, som grundlagde vingården i 2015, er yderst selektive i udvælgelsen for at sikre topkvalitet. De producerer færre end 10.000 flasker årligt, og kun et begrænset antal når Danmark på grund af stor international efterspørgsel.

Pierre Morlet Blanc de Blancs Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Vores Blanc de Blanc Brut er fremstillet af 100% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny og Aÿ-Champagne. Vinen gennemgår klassisk vinificering med første-gæring på temperaturregulerede ståltanke, malolaktisk gæring og modning "sur lie" på ståltanke og franske egefade. Anden-gæringen sker på flaske i 3 år, efterfulgt af 2 år med flaskerne med halsen nedad. Dégorgement udføres efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere i 3 måneder inden frigivelse. Blanc de Blanc Brut har små, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er dyb og eksotisk med noter af akacieblomster, citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner, mandler og friskbagt brød. Smagen er sprød med eksotiske frugttoner, mineralitet og god fedme. Den er harmonisk og appetitvækkende med krydrede og røgede toner til sidst, hvilket gør vinen kompleks. Serveres som aperitif eller til fisk- og skaldyrsretter i cremede saucer. Prøv den også til asiatiske retter med lyst kød.

Beaune-Montrevenots, Premier Cru, Blanc 2020

Montrevenots 2020 åbner med intense og indsmigrende aromaer af citrus, hvide blomster, fersken, våde sten og sekundære diskrete cremede noter fra fadene. Den er koncentreret med en rig og fedmefyldt frugt i kombination med en sprød mineralitet og en præci

Beaune-Montrevenots, Premier Cru rouge 2020

Vinen står med en transparent rød farve med en elegant næse med jordbær, hindbær, skovbund, krydderier og en underliggende mineralitet. I smagen forekommer den feminin og fokuseret med silkeblød tekstur og en sprød, rødfrugtet og mineralsk finish. E