Domaine Morey Coffinet Meursault 1er Cru Perrieres 2018
Næsen åbner sig med blomsteraromaer, frisk marmor og kridtpulver, blandet med citrus, lime og kiwi. På ganen afslører vinen lime, grapefrugt, æble, pære og mirabelle blommer, sammen med en dynamisk mineralitet. Denne vin er næsten uimodståelig nu og vil ældes med lethed i et årti eller mere. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, resultatet af en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker ligger i Chassagne-Montrachet, herunder premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.
Andre kiggede også på
Domaine François Lumpp Givry 1er Cru 'Clos du Cras Long' 2018
Clos du Cras Long Premier Cru har en indbydende næse med aromaer af røde og sorte bær samt krydrede noter. Smagen er blød og aromatisk med elegante tanniner og en lang eftersmag. Domaine François Lumpp er et anerkendt vinhus i Givry-appellationen. François Lumpp startede som vinavler i 1977 og grundlagde sit eget domæne i 1991 på 8 hektar. Vinene er kendt for deres ensartede kvalitet og fine længde på ganen.
Maison Morey Coffinet - Saint Aubin 1er Cru - Les Frionnes 2019
Saint-Aubin Premier Cru Les Frionnes er en Chardonnay-vin, lagret i 10 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.