Savigny-Les-Beaune, Vieilles Vignes 2022

Benoit Girardins Savigny-Les-Beaune Vielles Vignes er en dyb og seriøs hvid Bourgogne, hvor intense og indsmigrende aromaer af citrus, hvid fersken, hvide blomster, nødder, brioche og våde sten vælter op af glasset.

319,-285 kr

Andre kiggede også på

Savigny-Les-Beaune, Vieilles Vignes 2022

Benoit Girardins Savigny-Les-Beaune Vielles Vignes er en dyb og seriøs hvid Bourgogne, hvor intense og indsmigrende aromaer af citrus, hvid fersken, hvide blomster, nødder, brioche og våde sten vælter op af glasset. I smagen viser den lag på lag af fru

Savigny les Beaune, Les Grandes Picotins, Vieilles Vignes 2021

Savigny Les Beaune 1.Cru bourgogne 2016

BESKRIVELSE 2016 Savigny Les Beaune 1.Cru bourgogne Fra en af Savigny-les-Beaunes mest ikoniske producenter får du denne Premier Cru vin, der er sammensat af druer fra deres imponerende udvalg af Premier Cru marker. Maurice Ecard, der i dag er pensioneret, men som lægger navn til vingården, betragtes som en af grundlæggerne af Savigny-les-Beaune appellationen og er utvivlsomt en af områdets førende producenter. I husets portefølje gemmer sig nogle af kommunens mest spændende og diverse marker, og det er fra dem, at man har valgt at sammensætte denne Premier Cru mosaik-cuvée. Med denne cuvée har gårdens nuværende winemaker, Vincent Sauvestre, ønsket at lave en vin, som væver de forskellige markers udtryk sammen til en smagssymfoni af burgundisk velsmag – på Premier Cru niveau. Premier Cru markerne, som Maurice Ecard leverer, giver meget alsidige druer. Nogle bliver spinkle, elegante og fyldt med friskhed, mens andre bliver mere intense, dybe og koncentrerede. Det giver Vincent Sauvestere fantastiske forudsætninger for at skabe en gennemført harmonisk Premier Cru cuvée – og han formår i den grad at realisere potentialet. Vinen har en vidunderlig nærværende frugtprofil, hvor den dufter som friskplukkede skovbær direkte fra busken, hvor skovens duft af mos og muld blander sig med den saftspændte frugt. Syren er både levende og velintegreret og sender bølger af energi igennem vinen, og skaber en forfriskende kontrast til vinens silkebløde tekstur. Det er friskt og blødt på én og samme tid, og ville få den hedengangne Maurice Ecard til at være stolt over, hvor formidabelt hans livsværk forvaltes.

Domaine des Terres de Velle Meursault Les Luchets Vieilles Vignes 2016

BESKRIVELSE Sophie og Fabrice Laronze laver fantastik rene og elegante vine i Côte de Beaune. Deres smukke ejendom ligger i den lille idylliske by Auxey-Duresses tæt ved Meursault. Kendetegnet ved langt de fleste af deres jordbesiddelser er, at vinstokkene typisk er 50 år eller en del ældre. Det bidrager i særlig grad til vinens karakter og kompleksitet. Smagen i Les Luchets, udtrykker perfekt med sine smukke nuancer hvordan en hvidvin fra bourgogne skal smage. Den har en gylden farve, nærmest klar. Du får et blomstret indtryk fra duften, med store aromaer. Fin og kompleks i sin smag, en udsøgt ledsager til fisk, skaldyr eller kylling.