Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin

Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse. Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.

249 kr

Andre kiggede også på

Andersen Winery Elmsfeuer

Vin lavet på rabarber hører uden tvivl til sjældenhederne. De dansk dyrkede rabarber har dog på grund af det nordiske klima og deres høje syre nogle fremragende egenskaber i vin, som i dette tilfælde illustreres i vinens sprøde fremtoning med e

Andersen Winery Stevns mousserende Kirsebærvin 2023

Andersen Winery Stevns mousserende Kirsebærvin 2023 Stevns er en sød mousserende Kirsebærvin. Stevns fremstilles af håndsorterede danske kirsebær af sorten Stevnsbær. De danske kirsebær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Kirsebærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden kirsebærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Stevns til en mousserende dessertvin. Stevns serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Smagekasse med mousserende vin fra Andersen Winery - 6 forskellige flasker

6 spændende mousserende vine fra danske Andersen Winery. 1 x Andersen Winery Ben A mousserende solbærvin Ben A er en sød mousserende solbærvin. Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Ben A til en mousserende dessertvin. Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost. PRISER - Guld og vinder af frugtvin kategorien ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 - Årets Mousserende Frugtvin og Sølv ved Dansk Vinskue 2022 - Guld ved Ciderworld i Frankfurt 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2021 - Sølv ved SISGA i Asturien 2020 - Sølv ved Dansk Vinskue 2020 - Guld ved International Food Contest 2018 - Guld ved International Food Contest 2017 - Guld ved International Cider World 2017 - Guld ved International Food Contest 2016 1 x Andersen Winery Galadriel tør mousserende vin på Æble og Hyldeblomster. Belle de Boskoop æbler og Samyn Hyldeblomster gæres på ståltank ved lav temperatur efterfulgt af anden gæring på flasken. Herefter modnes vinen på gær i flasken min. 12 mdr. inden de degorgeres. De autolytiske noter fra modningstiden på gær sammen med det frugtige Belle de Boskoop og Hyldeblomsterne udmunder i en floralsk, stringent og indbydende mousserende vin, som udover hyld kan byde på noter, som man kender fra flotte Sauvignon blanc og gewürtztraminer. 1 x Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse. Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost. PRISER - Guld ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 i Bergen, Norge - Guld ved Ciderworld 2021 i Frankfurt, Tyskland - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2020 - Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019 - Guld ved International Food Contest 2018 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018 1 x Andersen Winery Rose Marie mousserende økologisk æblevin Rose Marie er en sød mousserende økologisk æblevin med lav alkohol procent. Rose Marie er fremstillet af tidligt høstede danske økologiske Ingrid Marie æbler blendet med økologiske solbær. I det nordiske klima har Ingrid Marie æblet og solbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver frugter og bær en lang modningstid, som udvikler fantastiske aromaer og en helt unik syreprofil. Rose Marie serveres afkølet og anbefales til aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, grøntsagsretter, ost og syrlige desserter. 1 x Boblende Gin & Tonic fremstillet på traditionel metode - klar til at servere. Sparkling Gin & Tonic er en mousserende cocktail produceret på traditionel metode. Tonic’en er produceret af kinabark, citrongræs og krydderier og ginnen er destilleret med masser af urter og enebær. Tonic’en gæres på flaske, til vi har et tryk på 6 bar og de små bobler er dannet. Gæren fjernes fra flaskerne og vi tilsætter gin og sukker i dosage. Sparkling Gin & Tonic serveres over is med krydderurter og citrusfrugt 1 x Andersen Winery Stevns mousserende Kirsebærvin 2023 Stevns er en sød mousserende Kirsebærvin. Stevns fremstilles af håndsorterede danske kirsebær af sorten Stevnsbær. De danske kirsebær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Kirsebærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden kirsebærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Stevns til en mousserende dessertvin. Stevn

Andersen Winery Galadriel mousserende æble- og hyldeblomstvin

Andersen Winery Galadriel er en tør mousserende vin på Æble og Hyldeblomster. Belle de Boskoop æbler og Samyn Hyldeblomster gæres på ståltank ved lav temperatur efterfulgt af anden gæring på flasken. Herefter modnes vinen på gær i flasken min. 12 mdr. inden de degorgeres. De autolytiske noter fra modningstiden på gær sammen med det frugtige Belle de Boskoop og Hyldeblomsterne udmunder i en floralsk, stringent og indbydende mousserende vin, som udover hyld kan byde på noter, som man kender fra flotte Sauvignon blanc og gewürtztraminer.