Champagne Blanc de Blancs Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs åbner med friske og delikate aromaer af citrus, grønne æbler, brød-dej og kridt.

399,-290 kr

Andre kiggede også på

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Château Carbonnieux Blanc Grand Cru Classé 2020

93 point: Decanter (Jane Anson): One of the benchmark wines for white Pessacs, and it has succeeded here. Plenty of curling aromatics out of the glass, a lovely grip and bounce. Good stuff. A yield of 47hl/ha. 25% new oak. 93-95 point: Win

Carole Noizet Champagne Blanc de Blancs

Dette område er kendt for sine røde druer, men de hvide druer spiller også en vigtig rolle. Carole har modtaget en guldmedalje fra Gilbert og Gaillard for sin blanc de blancs, lavet af 100% Chardonnay. 15% af vinen lagres på eg, hvilket tilfører dybde og balance. Vinen har aromaer af æbler og modne pærer, og dens balance og intensitet giver den en delikat personlighed. Den passer godt til fisk og fungerer som en raffineret apéritif.

Dame De Trottevielle St. Emilion Grand Cru 2012

BESKRIVELSE Dame De Trottevielle St. Emilion Grand Cru 2012 Dame de Trotte Vieille (tidligere Vieille Dame de Trotte Vieille) er anden vinen fra Château Trotte Vieille og blev lanceret i begyndelsen af 2000-tallet. Årgang 2012 er sammensat af 50% Cabernet Franc og 50% Merlot, primært fra slottets yngste vinstokke på de 12 hektar vinmarker. Vinen gennemgår samme proces som første vinen, med en klassisk gæring i 4 uger på betontanke og derefter malolaktisk gæring. Modningen sker i 18 måneder på franske barriques (225 l.), hvoraf 70% er nye – til forskel fra 100% for første vinen. Dame de Trotte Vieille har en smuk, dyb, mørk farve. Duften er intens og aromatisk med friske nuancer af kirsebær og hindbær fra Merlot, samt mere komplekse og dybe toner af violer, blommer, solbær og et strejf af mørk chokolade fra Cabernet Franc. Disse karaktertræk går igen i smagen, som udvikler sig betydeligt ved lidt iltning, og hvor man også kan fornemme slottets karakteristiske mineralitet. Server den eksempelvis til kalvekød, oksekød eller vildt samt til modne hvidskimmeloste. Den passer også godt til varme, sydfranske grøntsagsretter. DAME DE TROTTEVIELLE