Diebolt Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum er fremstillet udelukkende af cuvéen (1. pres) og fermenteres på både ståltanke og egetræsfade. Alle husets Champagner, undtagen Fleur de Passion, gennemgår malolaktisk fermentering. Reservevinene opbevares dybt i kælderen, hvilket giver Champagnen sin karakteristiske blødhed og varme. Diebolt-Vallois er et familieejet Champagnehus beliggende i Grand Cru-kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Familien Diebolt har boet i Cramant siden slutningen af 1800-tallet, mens Vallois-familien har rødder i Champagne-distriktet siden 1500-tallet. Jacques Diebolt begyndte at lave Champagne i 1959 og grundlagde sammen med Nadia huset i 1978. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel vinificeres separat for at bevare deres unikke karakter.

1799,-1499 kr

Andre kiggede også på

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2011

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2011 er en eksklusiv Champagne lavet udelukkende af første presning (Cuvée). Fermenteringen sker både i termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade. Alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede smag. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.

Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.  Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten. I sm

Champagne Grand Cru Blanc de Blancs 2012

Champagne Taittinger, grundlagt i 1734, er kendt for sin topkvalitet og tradition. Med 290 hektar vinmarker i Champagne sikrer Taittinger druer af højeste kvalitet. Deres kældre under St. Nicaise klostret fra det 13. århundrede har kapacitet til 22 millioner flasker. Taittinger producerer kun Comtes de Champagne i de bedste år, med druer fra Grand Cru-marker i Côte des Blancs. Vinen lagres i ca. 10 år før frigivelse. Champagnen har en strågul farve og fine bobler, med aromaer af blomster, mineraler, pærer og gyldne rosiner. Den er kompleks og balanceret med friskhed, styrke, mineralitet og frugtighed. Robert Parker roser Taittinger's 2008 Brut Blanc de Blancs Comtes de Champagne som en af de bedste siden 2002, med en dyb og kompleks bouquet og en lang, kridtagtig finish. Denne årgang er bygget til lang holdbarhed og kan nemt holde i tre årtier.