Diebolt Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum er fremstillet udelukkende af cuvéen (1. pres) og fermenteres på både ståltanke og egetræsfade. Alle husets Champagner, undtagen Fleur de Passion, gennemgår malolaktisk fermentering. Reservevinene opbevares dybt i kælderen, hvilket giver Champagnen sin karakteristiske blødhed og varme. Diebolt-Vallois er et familieejet Champagnehus beliggende i Grand Cru-kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Familien Diebolt har boet i Cramant siden slutningen af 1800-tallet, mens Vallois-familien har rødder i Champagne-distriktet siden 1500-tallet. Jacques Diebolt begyndte at lave Champagne i 1959 og grundlagde sammen med Nadia huset i 1978. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel vinificeres separat for at bevare deres unikke karakter.

1799,-1499 kr

Andre kiggede også på

Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs

Palmer & Co Blanc de Blancs er en ren, frisk og sprød champagne lavet på 100% Chardonnay, primært fra Premier Cru-marker i landsbyerne Villers-Marmery og Trépail. En lille del af druerne kommer fra Côte de Sézanne og den endelige blanding er harmonisk, d

Champagne Grand Cru Blanc de Blancs 2008

Champagne Taittinger, grundlagt i 1734, er kendt for sin topkvalitet og tradition. Med 290 hektar vinmarker i Champagne sikrer Taittinger druer af højeste kvalitet. Deres kældre under St. Nicaise klostret fra det 13. århundrede har kapacitet til 22 millioner flasker. Taittinger producerer kun Comtes de Champagne i de bedste år, med druer fra Grand Cru-marker i Côte des Blancs. Vinen lagres i ca. 10 år før frigivelse. Champagnen har en strågul farve og fine bobler, med aromaer af blomster, mineraler, pærer og gyldne rosiner. Den er kompleks og balanceret med friskhed, styrke, mineralitet og frugtighed. Robert Parker roser Taittinger's 2008 Brut Blanc de Blancs Comtes de Champagne som en af de bedste siden 2002, med en dyb og kompleks bouquet og en lang, kridtagtig finish. Denne årgang er bygget til lang holdbarhed og kan nemt holde i tre årtier.

Bouby & Fils Brut Blanc de Blancs Champagne NV

Bernard og Nadines Mesterværk: Bouby & Fils Champagne Brut Sélection Gylden strågul farve med delikate og vedvarende bobler, der danser livligt op mod overfladen. Duften åbner med en forførende buket af friske blomster og subtile toner af hvide ferskner

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2010

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 er fremstillet udelukkende af Cuvée (første pres). Fermenteringen sker på termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade, og alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller store egetræsfade, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede karakter. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke terroir, specielt for Chardonnay. Huset er et familieforetagende startet af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru). De har også marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.