Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010

Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010 Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010 er en eksklusiv Blanc de Blancs champagne, lavet udelukkende af chardonnay druer fra 60 år gamle vinstokke i Cramant, et 100% Grand Cru område. Druerne dyrkes på kalkstensjord med øst/sydøst eksponering, hvilket giver lavt udbytte og høj aromatisk intensitet. Champagnen fremstilles traditionelt med alkoholisk gæring i fade, ingen filtrering eller klaring, og lagring i Bourgogne-fade. Den har en lav dosering på 3-5 g/l afhængig af årgangen. Smagen byder på noter af gul fersken, rødblomst, flint, valnød og svamp. Den har en delikat effervescens og en frisk, saftig frugtprofil, suppleret med smøragtige og bagværksagtige nuancer samt mineralsk og saltet friskhed. Fleur de Passion 2010 er kompleks, luftig og kraftfuld med enestående dybde og længde. Perfekt til havaborre med sauce vierge eller en Paris-Brest for gourmeter.

1595 kr

Andre kiggede også på

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2011

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2011 er en eksklusiv Champagne lavet udelukkende af første presning (Cuvée). Fermenteringen sker både i termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade. Alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede smag. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.

Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010

Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010 Diebolt-Vallois Fleur de Passion 2010 er en eksklusiv Blanc de Blancs champagne, lavet udelukkende af chardonnay druer fra 60 år gamle vinstokke i Cramant, et 100% Grand Cru område. Druerne dyrkes på kalkstensjord med øst/sydøst eksponering, hvilket giver lavt udbytte og høj aromatisk intensitet. Champagnen fremstilles traditionelt med alkoholisk gæring i fade, ingen filtrering eller klaring, og lagring i Bourgogne-fade. Den har en lav dosering på 3-5 g/l afhængig af årgangen. Smagen byder på noter af gul fersken, rødblomst, flint, valnød og svamp. Den har en delikat effervescens og en frisk, saftig frugtprofil, suppleret med smøragtige og bagværksagtige nuancer samt mineralsk og saltet friskhed. Fleur de Passion 2010 er kompleks, luftig og kraftfuld med enestående dybde og længde. Perfekt til havaborre med sauce vierge eller en Paris-Brest for gourmeter.

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2010

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 er fremstillet udelukkende af Cuvée (første pres). Fermenteringen sker på termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade, og alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller store egetræsfade, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede karakter. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke terroir, specielt for Chardonnay. Huset er et familieforetagende startet af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru). De har også marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.

Diebolt Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Magnum er fremstillet udelukkende af cuvéen (1. pres) og fermenteres på både ståltanke og egetræsfade. Alle husets Champagner, undtagen Fleur de Passion, gennemgår malolaktisk fermentering. Reservevinene opbevares dybt i kælderen, hvilket giver Champagnen sin karakteristiske blødhed og varme. Diebolt-Vallois er et familieejet Champagnehus beliggende i Grand Cru-kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Familien Diebolt har boet i Cramant siden slutningen af 1800-tallet, mens Vallois-familien har rødder i Champagne-distriktet siden 1500-tallet. Jacques Diebolt begyndte at lave Champagne i 1959 og grundlagde sammen med Nadia huset i 1978. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel vinificeres separat for at bevare deres unikke karakter.