Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2010

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 er fremstillet udelukkende af Cuvée (første pres). Fermenteringen sker på termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade, og alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller store egetræsfade, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede karakter. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke terroir, specielt for Chardonnay. Huset er et familieforetagende startet af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru). De har også marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.

995,-699 kr

Andre kiggede også på

Champagne Blanc de Blancs Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs åbner med friske og delikate aromaer af citrus, grønne æbler, brød-dej og kridt. I smagen kombinerer den på flotteste vis den feminine og slanke frugt med en så fokuseret og syresprød stil, at helhedsindtrykket viser i

Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.  Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten. I sm

Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate b

Collery Blanc De Blancs Brut Champagne Grand Cru 'Aÿ' NV

Collery er Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 90 måneder og en restsukkergrad på 7 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor frugten identificeres med grønne æbler og hvide frugter. Vinens syre og