Champagne Rosé

Vinens klare, lyserøde kulør efterfølges af rene, klare aromaer af udtalt jordbær, hindbær, røde æbler, fersken og brioche.

425,-379 kr

Andre kiggede også på

Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

BESKRIVELSE Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut er en delikat champagne lavet udelukkende på Pinot Noir. Den lagres minimum 5 år i champagnehuset Laurent-Perriers kældre. Laurent-Perrier Cuvée Rosé blev ”født” i 1968 og slog igennem som global standard for rosé-champagne. Laurent-Perrier Cuvée Rosé fremstilles ved brug af en unik, innovativ know-how, som gør, at den kombinerer en ægte vinøs struktur med en enestående friskhed. Champagnen har en smuk, perlende laksefarve og en frisk aroma af røde frugter (hindbær, solbær, jordbær og sorte kirsebær). Smagen er elegant, sprød og frugtig med en lang og velafbalanceret finish. Vinens aromatiske dybde gør den perfekt til marineret, rå fisk, grillede rejer, eksotiske retter, parmaskinke og desserter med røde frugter. Bør serveres afkølet.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2016

BESKRIVELSE Når man disponerer over 214 ha. af Champagneområdets bedste vinmarker – oven i købet klassificerede som “Premier og Grand Cru” – og næsten kan være selvforsynende med druer fra år til år, er man uden tvivl i en privilegeret situation. Men privilegiet er ikke noget, man kommer let til. Huset Louis Roederer dækker selv 80-85% af sit behov med druer fra egne marker, der er harmonisk fordelt i de 3 bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af Louis Roederers vinmarker er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Samme fordeling findes i de opkøbte druer fra Bouzy og Ambonnay, og begge giver helt klart kvalitetsmuligheder. I løbet af de seneste mange år har Champagne Louis Roederer givet større og større plads til bæredygtighed og til biodynami. Louis Roederer har allerede opnået prædikatet DEMETER (biodynami) for de vinmarker, som producerer druer til Cristal. DISTRIKTET: Champagnedistriktet er nok Frankrigs (og verdens) mest berømte distrikt, i passende afstand til Flandren, England og...Paris, som altid har været gode aftagere af Champagne-vine. Historisk set knytter der sig mange myter omkring såvel opfindelsen af Champagne som dens fremstilling. Geografisk ligger området langt oppe i Nordfrankrig, ca. 150 km. nordøst for Paris og breder sig på departementerne Marne (4/5 af arealet) og Aube samt på få marker i Aisne, Seine-et-Marne og Haute-Marne. Kvaliteten varierer meget fra område til område og fra årgang til årgang, da undergrundens type - især bl.a. dens indhold af kalk - betyder en del, og det samme gør de ret svingende klimatiske forhold (regn, frost...). Håndværket er ligeledes afgørende. VINEN: Louis Roederers Brut Rosé er produceret på traditionel vis, det vil sige ved at lade mosten have skindkontakt i de første 4-5 timer af den indledende gæring. Denne metode giver en sart og fin farve. For Brut Rosé bruger man (alt efter årgangen) 30-38% Chardonnay samt 62-70% Pinot Noir druer, der kommer fra nogle af Roederers ældste vinstokke i Cumières, som er kendte for at give ekstremt koncentreret most både i smagen, aromaen og farven. Ingen malolaktisk gæring i denne vin, men 20-22% af den er modnet på træfade efter første gæring. Gæringen på flaske varer i en periode på 4 år, og efter degorceringen er vinen yderligere gemt i 6 måneder inden afskibning. Den likør, man tilsætter under degorceringen (liqueur de dosage), udgør 8-10 g. pr. liter og er sammensat af vine udvalgt fra 8-10 af Roederers bedste Grands Crus marker og som er lagrede på fad i 4-10 år. I duften er vinen meget kompleks med nuancer af modne, røde frugter (solbær og ribs) samt ristet brød. I smagen er det elegancen, som især kommer frem med en meget aromatisk finish, som gør vinen meget charmerende på trods af dens mørke stil. Brut Rosé vil egne sig fint til fede fisk som laks eller hellefisk eller til lamme- eller kalvekød. Den vil også kunne bruges til lidt fede, modne oste eller til desserter f.eks. lavet med æg. Roederer Estate   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre:

Champagne Rosé Brut

Det er en flot champagne med intens lyserød farve, fine bobler, frisk og elegant frugtduft med noter af røde frugter, frisk og saftig frugtsmag med cremet fylde samt en blid og behagelig eftersmag. Vinen er perfekt som aperitif, men prøv den også til ret

Louis Roederer Cristal Rosé 2012 Magnum Champagne

BESKRIVELSE Cristal Rosé laves på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. For at opnå Cristal Rosés smukke farve og stil bruger man hos Louis Roederer en såkaldt ”skind-macerering”, hvor skindet fra Pinot Noir i flere timer holdes i kontakt med mosten inden presning. Til denne vin anvender man bl.a. Pinot Noir druer fra nogle af firmaets ældste vinstokke, som producerer ekstremt modne druer med usædvanlig aroma-koncentration. Cristal Rosé har en flot laksefarve med gyldne nuancer. I duften finder man koncentrerede toner af røde bær, som udvikler sig meget flot i glasset. Det er en meget fed vin med meget dybe detaljer og karakterer af kirsebær, blommer og mandler. Eftersmagen er meget blød og lang og afslører til sidst et godt modningspotentiale. Meget i Cristal stil med frugtrighed, dybde, klasse og finesse.   James Suckling, 99 points This is a great vintage for Cristal Rosé. The pinot noir finds a band of power and expressiveness. The power here is impressive, very assertive and rich, really mouth-filling and super deep. This is exceptional and has intense, chalky and fresh, white-peach and nectarine aromas, underpinning red flowers and pink fruit. The palate has a scintillating blend of flesh and mineral cut, packed with such sweet, pristine, white-strawberry flavor and texture. This has such incredible potential. So exciting. Will take another two or threw years to resolve. Look out for this! Roederer Estate   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud m.m. før alle andre: