Champagne Vikka Blanc de Blancs Grand Cru

Vikka er en ekstraordinær, rank og koncentreret Champagne, som Champagne-nørder bør opleve.   Vinens strågule farve efterfølges af intense, nuancerede aromaer af hvide blomster, citronskal, brødkrummer, østers, salt og våde sten.

1849,-1650 kr

Andre kiggede også på

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Pierre Morlet Blanc de Blancs Premier Cru

BESKRIVELSE Vi byder nu velkommen til vores nye Champagne-hus Pierre Morlet. Blanc de Blanc Brut er sammensat af 100% Chardonnay fra flere årgange, fra husets 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny og Aÿ-Champagne. Vinificeringen og modningen er meget klassisk for Champagne-området med en første-gæring af vinen på temperaturregulerede ståltanke. Efterfølgende gennemgår vinen den malolaktiske gæring og slutteligt modnes den “sur lie” på en kombination af temperaturregulerede ståltanke og 600 l. franske egefade (“demi-muids”). Anden-gæringen foregår først med flaskerne liggende i vandret position (“sur lattes”) i 3 år og derefter med halsen nedad (“sur pointes”) i 2 år. Dégorgement foretages efter den klassiske drejning af flaskerne (remuage), og herefter hviler de yderligere i 3 måneder inden frigivelsen. Blanc de Blanc Brut (restsukker: 4 g./l.) har flotte, små, vedvarende bobler og en blank, lysgylden farve. Duften er ret dyb og en smule mere eksotisk, med nuancer af akacieblomster, citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner, mandler og friskbagt brød. Smagen har bid og sprødhed, igen med eksotiske frugttoner, mineralitet samt en god fedme. Det er en meget harmonisk og appetitvækkende champagne, som charmerer med det samme. Krydrede og en smule røgede toner til sidst gør vinen endnu mere kompleks. Serveres som aperitif, men absolut også til fx fisk- og skaldyrsretter i cremede saucer. Prøv den også til asiatiske retter med lyst kød. PIERRE MORLET   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Jean Laurent Blanc de Blancs Millisime Brut Champagne 2005

Mens mange af de store huse netop nu er igang med at frigive deres 2008 årgang - nogle er endda kommet til årgang 2012 er Jean Laurent først nu kommet til årgang 2005 - et fremragende år i Champagne. Næsen er indbydende med gule æbler, karamel,

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru årg 2000

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske anden gæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. Vintage 2000 ligger min 15 år med gærresterne i flasken. kraft og power. 80% Pinot Noir, 20% Chardonnay. Flot struktur, friske med fin elegance. Lækker mousse. 2000 har mere modne toner, med rugbrød og nødder i næse og mund. Den flotte syre holder champagnen rank og frisk på samme tid. Super flot Champagne !! – Til mad   Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gode tilbud før alle andre