Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g. /l.

209,-175 kr

Andre kiggede også på

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinens strågu

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot Perle d'Aurore Rosé er lavet på Pinot Noir (80%) fra Côte d'Or og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Den smukke roséfarve opnås ved, at de røde druer gennemgår en kort skindmaceration inden presning. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Perle d'Aurore har en flot pink roséfarve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget umiddelbar med delikate toner af rød frugt - hindbær, kirsebær og ribs. Smagen er tør og meget appetitvækkende frisk, igen med nuancer af røde bær. Afslutningen byder på lækre toner af syltede frugter. Velegnet til både festlige lejligheder og retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ i lys sauce. Restsukker: 12 g./l.

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g./l.

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne Grande Reserve Louis Bouillot

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne Grande Reserve Louis Bouillot Perle de Vigne Brut er lavet på Pinot Noir (60%) fra Côte d'Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Den spændende druesammensætning skaber den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Perle de Vigne Brut har en flot lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. Smagen er tør med en god friskhed og samtidig en velour, der giver god fylde. Der er også toner af citrusfrugter og gule blommer. Perfekt som aperitif, men også velegnet til gastronomi. Restsukker: 10-12 g/l.