Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g. /l.

209,-175 kr

Andre kiggede også på

Louis Roederer 2016 Blanc de Blanc BRUT Champagne GIFTBOX

Louis Roederer Blanc de Blancs Brut 2016 er en eksklusiv og elegant champagne, fremstillet udelukkende på Chardonnay fra nogle af de bedste Grand Cru-marker i Côte des Blancs. Årgang 2016 var præget af udfordrende vejrforhold, men takket være Roederers omhyggelige selektion og ekspertise har denne champagne opnået en enestående balance mellem friskhed, finesse og kompleksitet. Duft og smag I næsen mødes man af en raffineret bouquet med intense aromaer af hvide blomster, citrusfrugter, grønne æbler og pære, ledsaget af subtile noter af ristede mandler, brioche og en let mineralsk undertone. På ganen opleves champagnen frisk og præcist struktureret med en sprød syre og en cremet mousse. Smagen domineres af livlige citrusnoter, hvide frugter og en elegant kalket mineralitet, som afspejler det kalkholdige terroir i Côte des Blancs. Eftersmagen er lang, raffineret og balanceret med en delikat saltet karakter. Servering og madparring Denne Blanc de Blancs er en fremragende aperitif, men den viser også sin styrke som ledsager til østers, kammuslinger, lette fiskeretter eller en cremet gedeost. Serveres bedst ved 8-10°C for at fremhæve dens kompleksitet og finesse. Konklusion Louis Roederer Blanc de Blancs Brut 2016 er en vinøs og sofistikeret champagne med en forførende renhed og elegance. Den kombinerer friskhed og dybde på en måde, der gør den til et must for kendere af topklasse Blanc de Blancs-champagner. En champagne, der lover en sublim oplevelse – både nu og efter flere års lagring

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot Perle Rare', en årgangscrémant kun fremstillet i de bedste årgange (senest i 2014), er klassificeret som 'Crémant de Bourgogne éminent', en kvalitetsbetegnelse introduceret i marts 2016 af sammenslutningen af Crémant de Bourgogne-producenter. Denne crémant er lavet på en blanding af Chardonnay (især fra Beaujolais og Côte de Beaune), Pinot Noir (fra Côte de Nuits, Côte Chalonnaise og Chatillonnais), Gamay (fra Beaujolais), og Aligoté (fra Maconnais og Côte Chalonnaise). Den anden gæring på flaske strækker sig over mindst 24 måneder. 'Perle Rare' fremstår med en flot blank, lysgylden farve og en livlig mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er elegant med tydelige noter af ristet brød og milde krydderier, suppleret med nuancer af citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner og akacieblomster. Denne crémant er særdeles fyldig og kompleks og kan uden tvivl konkurrere med mange ægte champagner. Restsukkeret ligger på 8-10 g/l.

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinen

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g./l.