Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne Grande Reserve Louis Bouillot

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne Grande Reserve Louis Bouillot Perle de Vigne Brut er lavet på Pinot Noir (60%) fra Côte d'Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Den spændende druesammensætning skaber den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Perle de Vigne Brut har en flot lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. Smagen er tør med en god friskhed og samtidig en velour, der giver god fylde. Der er også toner af citrusfrugter og gule blommer. Perfekt som aperitif, men også velegnet til gastronomi. Restsukker: 10-12 g/l.

199,-150 kr

Andre kiggede også på

Albert Sounit Crémant de Bourgogne - Prestige Brut

Albert Sounits Crémant de Bourgogne Cuvée Prestige laves udelukkende på druer fra husets egen vingård: Domaine Bernollin. Der anvendes ca. 65 % Pinot Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté. Pinot Noir lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay giver fin

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinens strågu

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot Perle d'Aurore Rosé er lavet på Pinot Noir (80%) fra Côte d'Or og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Den smukke roséfarve opnås ved, at de røde druer gennemgår en kort skindmaceration inden presning. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Perle d'Aurore har en flot pink roséfarve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget umiddelbar med delikate toner af rød frugt - hindbær, kirsebær og ribs. Smagen er tør og meget appetitvækkende frisk, igen med nuancer af røde bær. Afslutningen byder på lækre toner af syltede frugter. Velegnet til både festlige lejligheder og retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ i lys sauce. Restsukker: 12 g./l.

De Venoge Champagne - 2012 Louis XV Brut

BESKRIVELSE De Venoge Champagne - 2012 Louis XV Brut De Venoge Champagne - 2012 Louis XV Brut er en hyldest til elegance og finesse. Denne eksklusive champagne, som er produceret i begrænsede mængder, er opkaldt efter en af Frankrigs mest berømte monarker og udstråler derfor en kongelig charme. Vinen præsenterer sig med en strålende gylden farve, der skaber en festlig stemning. Ved første duft fylder den næsen med en forførende bouquet af blomster, frugt og subtile ristede toner. Dette er starten på en sanselig oplevelse, hvor noter af hvide blomster, saftige citrusfrugter samt brioche og ristede nødder spiller sammen på tungen. I munden bringer de fine bobler en følelse af elegance og luksus. Smagsprofilen er kompleks og balancerer mellem friskhed og dybde, med en langvarig finish, der efterlader en behagelig eftersmag og en følelse af total tilfredshed. De Venoge Champagne - 2012 Louis XV Brut er ikke bare en vin, men en oplevelse. Perfekt til særlige lejligheder, fejringer eller som en luksuriøs gave til dem, du holder af, vil denne champagne skabe uforglemmelige minder og introducere dig til en verden af kongelig elegance.