Smagekasse med mousserende vin fra Andersen Winery - 6 forskellige flasker

6 spændende mousserende vine fra danske Andersen Winery. 1 x Andersen Winery Ben A mousserende solbærvin Ben A er en sød mousserende solbærvin. Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Ben A til en mousserende dessertvin. Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost. PRISER - Guld og vinder af frugtvin kategorien ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 - Årets Mousserende Frugtvin og Sølv ved Dansk Vinskue 2022 - Guld ved Ciderworld i Frankfurt 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2021 - Sølv ved SISGA i Asturien 2020 - Sølv ved Dansk Vinskue 2020 - Guld ved International Food Contest 2018 - Guld ved International Food Contest 2017 - Guld ved International Cider World 2017 - Guld ved International Food Contest 2016 1 x Andersen Winery Galadriel tør mousserende vin på Æble og Hyldeblomster. Belle de Boskoop æbler og Samyn Hyldeblomster gæres på ståltank ved lav temperatur efterfulgt af anden gæring på flasken. Herefter modnes vinen på gær i flasken min. 12 mdr. inden de degorgeres. De autolytiske noter fra modningstiden på gær sammen med det frugtige Belle de Boskoop og Hyldeblomsterne udmunder i en floralsk, stringent og indbydende mousserende vin, som udover hyld kan byde på noter, som man kender fra flotte Sauvignon blanc og gewürtztraminer. 1 x Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse. Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost. PRISER - Guld ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 i Bergen, Norge - Guld ved Ciderworld 2021 i Frankfurt, Tyskland - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2020 - Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019 - Guld ved International Food Contest 2018 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018 1 x Andersen Winery Rose Marie mousserende økologisk æblevin Rose Marie er en sød mousserende økologisk æblevin med lav alkohol procent. Rose Marie er fremstillet af tidligt høstede danske økologiske Ingrid Marie æbler blendet med økologiske solbær. I det nordiske klima har Ingrid Marie æblet og solbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver frugter og bær en lang modningstid, som udvikler fantastiske aromaer og en helt unik syreprofil. Rose Marie serveres afkølet og anbefales til aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, grøntsagsretter, ost og syrlige desserter. 1 x Boblende Gin & Tonic fremstillet på traditionel metode - klar til at servere. Sparkling Gin & Tonic er en mousserende cocktail produceret på traditionel metode. Tonic’en er produceret af kinabark, citrongræs og krydderier og ginnen er destilleret med masser af urter og enebær. Tonic’en gæres på flaske, til vi har et tryk på 6 bar og de små bobler er dannet. Gæren fjernes fra flaskerne og vi tilsætter gin og sukker i dosage. Sparkling Gin & Tonic serveres over is med krydderurter og citrusfrugt 1 x Andersen Winery Stevns mousserende Kirsebærvin 2023 Stevns er en sød mousserende Kirsebærvin. Stevns fremstilles af håndsorterede danske kirsebær af sorten Stevnsbær. De danske kirsebær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Kirsebærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden kirsebærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Stevns til en mousserende dessertvin.

1444,-1300 kr

Andre kiggede også på

Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin

Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse. Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost. PRISER - Guld ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 i Bergen, Norge - Guld ved Ciderworld 2021 i Frankfurt, Tyskland - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2020 - Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019 - Guld ved International Food Contest 2018 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018

Smagekasse med mousserende vin fra Andersen Winery - 6 forskellige flasker

6 spændende mousserende vine fra danske Andersen Winery. 1 x Andersen Winery Ben A mousserende solbærvin Ben A er en sød mousserende solbærvin. Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Ben A til en mousserende dessertvin. Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost. PRISER - Guld og vinder af frugtvin kategorien ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 - Årets Mousserende Frugtvin og Sølv ved Dansk Vinskue 2022 - Guld ved Ciderworld i Frankfurt 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2021 - Sølv ved SISGA i Asturien 2020 - Sølv ved Dansk Vinskue 2020 - Guld ved International Food Contest 2018 - Guld ved International Food Contest 2017 - Guld ved International Cider World 2017 - Guld ved International Food Contest 2016 1 x Andersen Winery Galadriel tør mousserende vin på Æble og Hyldeblomster. Belle de Boskoop æbler og Samyn Hyldeblomster gæres på ståltank ved lav temperatur efterfulgt af anden gæring på flasken. Herefter modnes vinen på gær i flasken min. 12 mdr. inden de degorgeres. De autolytiske noter fra modningstiden på gær sammen med det frugtige Belle de Boskoop og Hyldeblomsterne udmunder i en floralsk, stringent og indbydende mousserende vin, som udover hyld kan byde på noter, som man kender fra flotte Sauvignon blanc og gewürtztraminer. 1 x Andersen Winery Elmsfeuer mousserende rabarbervin Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse. Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost. PRISER - Guld ved Nordic International Cider Awards (NICA) 2022 i Bergen, Norge - Guld ved Ciderworld 2021 i Frankfurt, Tyskland - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2021 - Bronze ved Dansk Vinskue 2020 - Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019 - Guld ved International Food Contest 2018 - Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018 1 x Andersen Winery Rose Marie mousserende økologisk æblevin Rose Marie er en sød mousserende økologisk æblevin med lav alkohol procent. Rose Marie er fremstillet af tidligt høstede danske økologiske Ingrid Marie æbler blendet med økologiske solbær. I det nordiske klima har Ingrid Marie æblet og solbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver frugter og bær en lang modningstid, som udvikler fantastiske aromaer og en helt unik syreprofil. Rose Marie serveres afkølet og anbefales til aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, grøntsagsretter, ost og syrlige desserter. 1 x Boblende Gin & Tonic fremstillet på traditionel metode - klar til at servere. Sparkling Gin & Tonic er en mousserende cocktail produceret på traditionel metode. Tonic’en er produceret af kinabark, citrongræs og krydderier og ginnen er destilleret med masser af urter og enebær. Tonic’en gæres på flaske, til vi har et tryk på 6 bar og de små bobler er dannet. Gæren fjernes fra flaskerne og vi tilsætter gin og sukker i dosage. Sparkling Gin & Tonic serveres over is med krydderurter og citrusfrugt 1 x Andersen Winery Stevns mousserende Kirsebærvin 2023 Stevns er en sød mousserende Kirsebærvin. Stevns fremstilles af håndsorterede danske kirsebær af sorten Stevnsbær. De danske kirsebær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Kirsebærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden kirsebærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Stevns til en mousserende dessertvin. Stevn

MUGA smagekasse-6 flasker-3 forskellige rødvine

Oplev 3 forskellige MUGA-vine i denne eksklusive smagekasse. Med 2 flasker af hver vin får du i alt 6 flasker, som repræsenterer forskellige stilarter og druesorter, hvor hver flaske fortæller sin egen historie om vinens unikke oprindelse og karakter. Indhold: 2 x Muga El Andén de la Estación Crianza 2021  2 x Muga Reserva 2020, Rioja 2 x Muga Selection Especial Reserva 2019 Om vinene: Muga El Andén de la Estación Crianza 2021 Denne vin er en moderne Crianza fra Bodegas Muga. Den er lavet af en blanding af Tempranillo og Garnacha, som er typisk for Rioja-vine. Vinen har lagret i 12 måneder på egetræsfade, hvilket giver en flot balance mellem frugt og fadnoter. Smagen er frugtdrevet med noter af kirsebær, blommer og en smule krydderi samt vanilje fra fadet. Tanninerne er bløde, og den har en behagelig syre, hvilket gør den letdrikkelig og alligevel struktureret. El Andén er et godt valg, hvis man ønsker en tilgængelig og frisk vin fra Rioja med klassiske træk. Muga Reserva 2020, Rioja Muga Reserva er en klassisk Rioja-vin, som er kendt for sin elegance og balance. Den er hovedsageligt lavet af Tempranillo, men der bruges også mindre mængder Garnacha, Mazuelo og Graciano. Vinen lagres i 24 måneder på egetræsfade, hvilket giver en dyb kompleksitet. Smagsprofilen byder på modne røde frugter, som kirsebær og brombær, med et strejf af lakrids, krydderi og vanilje fra fadlagringen. Tanninerne er velintegrerede og giver en flot struktur, mens syren sikrer en frisk finish. Denne vin har et stort lagringspotentiale, men kan også nydes nu. Muga Selección Especial Reserva 2019 Selección Especial Reserva er en premiumvin fra Bodegas Muga og repræsenterer husets højere kvalitet. Den er også primært baseret på Tempranillo, med Garnacha, Mazuelo og Graciano som støtte. Vinen lagrer i længere tid – typisk op til 30 måneder – på franske egetræsfade, hvilket giver en kompleks og nuanceret vin. Her er intense noter af sorte frugter som blomme og brombær, sammen med tobak, cedertræ og chokolade. Tanninerne er robuste, men fintpolerede, hvilket giver vinen en fantastisk struktur. Selección Especial er en vin, der både kan nydes nu med dekantering eller gemmes i mange år fremover for yderligere udvikling. Alle tre vine er fremragende eksempler på Mugas stil, som balancerer tradition og moderne vinproduktion fra Rioja.

Andersen Winery Rose Marie mousserende økologisk æblevin

Andersen Winery Rose Marie mousserende økologisk æblevin Rose Marie er en sød mousserende økologisk æblevin med lav alkohol procent. Rose Marie er fremstillet af tidligt høstede danske økologiske Ingrid Marie æbler blendet med økologiske solbær. I det nordiske klima har Ingrid Marie æblet og solbær optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver frugter og bær en lang modningstid, som udvikler fantastiske aromaer og en helt unik syreprofil. Rose Marie serveres afkølet og anbefales til aperitif eller som akkompagnement til fisk, skaldyr, sushi, grøntsagsretter, ost og syrlige desserter.