Beaune 1er Cru, Les Bressandes 2019

Smuk, indbydende og skinnede med dragende noter af mørke bær, skovbund, violer og krydderier med et diskret indspark fra fadet. I munden er vinen relativt let, men intens i smagen.

449,-399 kr

Andre kiggede også på

Savigny Les Beaune 1.Cru bourgogne 2016

2016 Savigny Les Beaune 1.Cru Bourgogne Denne Premier Cru vin fra Savigny-les-Beaune er skabt af Vincent Sauvestre, som kombinerer druer fra de bedste Premier Cru marker. Vinen har en harmonisk smag med en frugtprofil af skovbær, mos og muld. Den levende syre og silkebløde tekstur gør vinen både frisk og blød.

Michel Noëllat Les Suchots Vosne-Romanée 1er Cru 2016

Domaine Michel Noëllat ligger i Vosne-Romanée, hjertet af Côtes de Nuits, kendt for sine fremragende vine. Jean Marc Noëllat har investeret i kælder og cuveri og har spændende parceller i mange kommuner. Denne vin kommer fra Les Suchots i Vosne-Romanée, en mark med kultstatus og potentiale til Grand Cru. Vinen er mørk, koncentreret og smager fremragende, men kræver lidt tålmodighed i glasset eller karaflen. Domaine Michel Noëllat & Fils, grundlagt i det 19. århundrede, strækker sig over 25 hektar fra Marsannay-la-Côte til Pommard. Ledet af brødrene Alain og Jean-Marc Noëllat, producerer domainet 2 Grands Crus, 8 Premiers Crus samt Village og Regional appellationer.

Maison Morey Coffinet - Saint Aubin 1er Cru - Les Frionnes 2019

Saint-Aubin Premier Cru Les Frionnes er en Chardonnay-vin, lagret i 10 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Nuits St. Georges 1er Cru Les Damodes 2018

Nuits St. Georges 'Les Damodes' har en klar, let-transparent rød farve og viser uimodståelige aromaer af kirsebær, jordbær, skovbund, rosenblade og lakrids. I smagen smyger frugten sig fløjlsblødt og med dansende lethed over tungen, mens den levende sy