Camarcanda 2018 CA Marcanda Gaja, Bolgheri
Camarcanda 2018 CA Marcanda Gaja, Bolgheri Camarcanda er flagskibet fra Ca’ Marcanda, lavet på 80% Cabernet Sauvignon og 20% Cabernet Franc. Druerne dyrkes på Bolgheri-terrasserne i 70-200 meters højde, i jordbund af ler, kalksten og sandsten, kendt som "terre bianche". Denne jordtype er ideel til vine med stort modningspotentiale. Hver druesort gæres separat i ståltanke. Efter malolaktisk gæring modnes vinen i 12 måneder på barriques og 6 måneder på cementtanke. Vinen lagres yderligere 12 måneder før afskibning. Camarcanda har komplekse aromaer af modne, mørke frugter og krydderier. Den er blød og delikat med iltning, harmonisk og velegnet til kød- og grønsagsretter samt lam, okse eller vildt. Vinen har toner, der minder om Bordeaux, men Bolgheris unikke terroir giver den en særlig struktur og moden frugtrighed.