Caparzo Brunello Di Montalcino Docg 2016

BESKRIVELSE Den vinøse verdenspresse er enige om den usædvanlige høje kvalitet på 2016 Brunello.  Alt gik bare op i en højere enhed dette år.  Synonymerne vil ingen ende tage – århundrede bedste årgang – bedste årgang siden 1990 etc etc… Vi har netop fået 2016 Caparzo Brunello hjem, og ja det ER vanvittigt lækkert. Der er bare et eller to gear mere end der plejer at være.  Det er Sangiovese for fuld udblæsning – med ALT det man forventer af en god Brunello i stor årgang…. . også lidt til. Den har en smuk, granatrød, intens og brillant farve med et anstrøg af orange. Duften er intens og meget kompleks men stadig med ungdommens frugtbouquet af solmodne bær og vilde frugter. Vinen udvikler sig i glasset, og efter nogle minutter finder man duft af bitter chokolade eller kakao. Smagen udvikler en kolossal dybde og koncentration. Vinen er kraftfuld, tør og med en blød tannin. Man fornemmer et godt potentiale til mange års udvikling – 15 til 20 år. Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering. Server den til okse, lam, vildt og til kraftige hvid- eller rødskimmeloste. Druetype Sangiovese Alkohol 13,5%   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.

399 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino 2013, Terra Rossa

Il Poggiolo Rudolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I

GIODO Brunello di Montalcino 2019

BESKRIVELSE Den legendariske winemaker, Carlo Ferrini, har vel flere 100 points vin i sin portefølje end nogen anden italiensk vinmager. Den hårdtarbejdende Carlo lavede de fleste 100-points pletskud for andre vinhuse – lige indtil, han fik råd til at købe det frimærkestore, gude-terroir som han navngav GIODO. Navnet GIODO har en helt særlig betydning for Carlo Ferrini. Det er nemlig en hyldest til hans mor GIOvanna og far DOnatello, der kæmpede under svære kår for, at han skulle få en uddannelse. GIODO BRUNELLO   Forførende og koncentreret næse med røde bær i form af hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter et par rundture i glasset åbner GIODO op får hyperkomplekse noter af skovbund, fine skovbær og friske urter. I munden ubegribeligt frugtfyldig med supplerende noter af mandler og ceder fra fadet. Den minutlange finish bliver båret frem af silkebløde tanniner, der fuldender en uforglemmelig vinoplevelse. Drik nu, eller gem +20 år fra høståret. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2013

Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker om året. Med Denne Brunello, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15

Brunello di Montalcino 2013

Il Grappolo Tenuta Il Grappolo har 25 hektar jord syd for Montalcino i området omkring Firenze, tæt på middelhavet. Her nyder vinen godt af det temperede klima fra Tyrrenerhavet og Val d'Orcia. Vinmarkerne er tilplantet med Sangiovese. Omkring 25 hekta