Caparzo Brunello Di Montalcino Docg 2016

2016 Brunello anses som en af de bedste årgange nogensinde, og 2016 Caparzo Brunello lever op til hypen. Denne Sangiovese-vin har en intens granatrød farve med et strejf af orange. Duften er kompleks med noter af solmodne bær, vilde frugter og et hint af bitter chokolade. Smagen er dyb, koncentreret og kraftfuld med bløde tanniner. Vinen har et stort lagringspotentiale på 15-20 år og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til okse, lam, vildt og kraftige oste.

399 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino 2013, Terra Rossa

Il Poggiolo Rudolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I

Caparzo – Rosse di Montalcino 2016 MAGNUM

Rosso di Montalcino fra Caparzo er en vin lavet på 100% Sangiovese-druer fra parcellerne Caparzo, Cassero og San Piero Caselle. Vinen gærer klassisk på ståltanke med 5 dages skindmaceration for optimal farve, aroma og smag. Efter malolaktisk gæring lagres vinen op til et år på slavonske egetræsfade og derefter mindst 3 måneder på flaske. Denne Rosso di Montalcino har smagsnoter af kirsebær, granatæbler, sød lakrids og cedertræ, med en harmonisk eftersmag af violer og hindbær. Den passer godt til pastaretter, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen kan lagres i 4-8 år og bør iltes på karaffel i 1-2 timer, hvis den drikkes ung.

Caparzo 2016, LA CASA Brunello di Montalcino

Brunello "La Casa" fra Caparzo kommer fra en 2 ha. sydøstvendt parcel i Montosoli-området, kendt for sin sandstens-, skifer- og fossilholdige jordbund. Vinen gennemgår klassisk gæring og 10-15 dages skindmaceration, efterfulgt af spontan malolaktisk gæring. Den modnes i mindst to år på franske tonneaux og fade, og flaskelagres i mindst 4 måneder. Farven er dyb rød, der bliver brunlig med alderen. Duften og smagen er intens med nuancer af røde frugter, krydderier, vanilje og lakrids. Vinen har tannin og struktur til mange års modning og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til vildt, okse, lam eller kraftige oste. Anmeldelser: - Decanter: 92 - Vinum Wine Magazine: 18 - WinesCritic-Raffaele Vecchione: 94 - James Suckling: 96 - Wine Spectator: 95 - Falstaff Magazin: 94 - Wine Enthusiast: 94 - Vinous: 94

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Terra Rosso Brunello Di Montalcino Riserva 2013

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I 197