Château Lynch-Bages 2017 - 5. Cru Classé - Pauillac

Château Lynch-Bages 2017 er en fremragende rødvin fra Pauillac, en af de mest berømte appellationer i Bordeaux-regionen, og er klassificeret som 5. Cru Classé. Denne årgang er lavet på en traditionel Bordeaux-blanding, hvor Cabernet Sauvignon dominerer, suppleret af Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Vinen præsenterer sig med en dyb, mørk rubinrød farve. I næsen er den kompleks med aromaer af modne sorte frugter som solbær og brombær, ledsaget af subtile noter af cedertræ, krydderier, tobak og en anelse grafit, som er karakteristisk for Pauillac-vine. På ganen er Château Lynch-Bages 2017 kraftfuld og velafbalanceret med en fast struktur. Tanninerne er modne og fint integrerede, hvilket giver vinen en imponerende dybde. Smagen byder på lag af mørke bær, krydderier og mineralske undertoner, der resulterer i en lang og elegant afslutning. Denne vin har et stort lagringspotentiale og kan udvikle sig yderligere over de næste par årtier. Den er et ideelt match til rige kødretter som oksekød, lam, vildt eller modne oste, men kan også nydes alene for at værdsætte dens kompleksitet og finesse.

1295 kr

Andre kiggede også på

Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2009

94 POINT | Vinous The 2009 Langoa-Barton has a gorgeous bouquet with blackberry, bilberry, cedar and light tobacco aromas that blossom from the glass. This feels so composed and pure. The palate is medium-bodied with sappy black fruit, fine-grain tan

Château Haut-Brion, 1. Cru Pessac-Léognan 2021

97-98 point, James Suckling:  "A very structured young Haut-Brion with blackberry, blackcurrant, black-olive and mushroom character. Medium to full-bodied with a driving balance of firm and ripe tannins and gorgeous fruit."  96-98 po

Château Dimacy Saint-Émilion Grand Cru 2016

Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2016

Langoa Barton er en ærkeklassisk og lagringsværdig Saint-Julien, som yndere af den klassiske Bordeaux-stil vil tiljuble. Vinen står med en klar, mørkrød farve og elegante, klassiske Bordeaux-aromaer af solbær, lakrids, tobak, cedertræ og krydde