Château Lynch-Bages 2017 - 5. Cru Classé - Pauillac

Château Lynch-Bages 2017 er en fremragende rødvin fra Pauillac, en af de mest berømte appellationer i Bordeaux-regionen, og er klassificeret som 5. Cru Classé. Denne årgang er lavet på en traditionel Bordeaux-blanding, hvor Cabernet Sauvignon dominerer, suppleret af Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Vinen præsenterer sig med en dyb, mørk rubinrød farve. I næsen er den kompleks med aromaer af modne sorte frugter som solbær og brombær, ledsaget af subtile noter af cedertræ, krydderier, tobak og en anelse grafit, som er karakteristisk for Pauillac-vine. På ganen er Château Lynch-Bages 2017 kraftfuld og velafbalanceret med en fast struktur. Tanninerne er modne og fint integrerede, hvilket giver vinen en imponerende dybde. Smagen byder på lag af mørke bær, krydderier og mineralske undertoner, der resulterer i en lang og elegant afslutning. Denne vin har et stort lagringspotentiale og kan udvikle sig yderligere over de næste par årtier. Den er et ideelt match til rige kødretter som oksekød, lam, vildt eller modne oste, men kan også nydes alene for at værdsætte dens kompleksitet og finesse.

1295 kr

Andre kiggede også på

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2018

98+ point: The Wine Advocate (Lisa Perotti-Brown): The 2018 Cos d'Estournel is a blend of 74% Cabernet Sauvignon, 23% Merlot, 2% Petit Verdot and 1% Cabernet Franc, aged in 50% new oak barriques. The alcohol weighs in at just over 14.5%. Sporting a d

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2019

95-97 point: Robert Parker's WA: Sporting a deep garnet-purple color, the 2019 La Gaffeliere reveals a tantalizingly bright, fresh nose of ripe black plums, crushed blackberries and warm black cherries with touches of lavender, star anise, Sichuan pe

Château Pedesclaux, 5. Cru Pauillac 2016

James Suckling 95 point "So aromatic with crushed currants, raspberries and blackberries with hints of graphite and lead pencil. Full-bodied and very tight with beautiful tannins and a long, flavorful finish. The tannins really build at the end of th

Château Haut-Batailly 5.Cru Pauillac 2016 2016

94 point, James Suckling:  "The blackcurrants and blueberries with violets on the nose are fascinating. Full-bodied and very tightly wound with gorgeous tannins and a linear and bright finish. Needs two to four years to come together. Try after