Domaine Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021

Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021 Domaine Armand Rousseau er en ikonisk bourgogneproducent, kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, heraf syv Grand Cru. Topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze er særligt eftertragtede, med en årlig produktion på under 10. 000 flasker. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

13995 kr

Andre kiggede også på

Santenay 1'er Cru, Clos Rousseau 2021

Girardins "Clos Rousseau" står med en transparent rød farve og nuancerede, intense aromaer af røde kirsebær, jordbær, ribs, viol, skovbund og våde sten. I munden ruller den charmerende og middelfygtige frugt sig silkeblødt og yderst elegant ove

Santenay 1'er Cru Rouge Clos Rousseau 2021

Sorines Santenay Clos Rousseau står med en transparent rød farve og charmerende, intense aromaer af modne jordbær, kirsebær, blåbær, viol, skovbund, lakrids og et diskret chokoladetouch. I munden smyger frugten sig middelfyldigt og blødt over t

Domaine Morey Coffinet Meursault 1er Cru Perrieres 2018

Næsen åbner sig med blomsteraromaer, frisk marmor og kridtpulver, blandet med citrus, lime og kiwi. På ganen afslører vinen lime, grapefrugt, æble, pære og mirabelle blommer, sammen med en dynamisk mineralitet. Denne vin er næsten uimodståelig nu og vil ældes med lethed i et årti eller mere. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, resultatet af en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker ligger i Chassagne-Montrachet, herunder premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Domaine Remi Jobard Volnay 1er Cru 'Les Santenots' 2018

Rémi Jobard høster økologisk Pinot Noir-druer manuelt, selekterer nøje, afstilkker og maser dem skånsomt. Druerne gæres køligt med naturlige gærceller, først i udvendige tanke fra oktober til november og derefter i kælderen på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Vinen modnes i 18 måneder på de samme træfade og aftappes uden filtrering. Volnay 1. Cru Les Santenots har en delikat, frugtig duft med røgede nuancer af træ og vanilje. Smagen er kompleks med toner af kirsebær, violer og milde krydderier som kanel. Den har en fin balance mellem struktur, kødfuldhed og charme. Eftersmagen er lang med god tannin og underliggende mineralitet, der giver modspil til frugtsødmen. Serveres ved 12-14 grader til fuglevildt, lam, okse og modne hvidskimmeloste.