Dominio Basconcillos Vina Magna Crianza 2018

BESKRIVELSE Område/producent: Ribera del Duero (960 mtr. højde) – Dominio Basconcillos Land: Spanien Årgang: 2020 Vintype: Tempranillo, Malbec, Merlot og Cabernet Sauvignon Alkoholprocent: 15,5% Hvilken mad er vinen god til? Ideel til stegt rødt kød. Vil også passe til lam, pattegris, grillet hvidt kød og små vildtkød som hare ell. kanin.   Beskrivelse  Lagres 12 mdr. på nye franske egefade   En overdådig tekstur bær er dristige, søde i smagen i denne lokkende røde skønne vin. Dyb intens granatfarve og rubinfælge, blandet med antydninger af violet. Lys og skinnende. Jammy og fyldig med silkeagtige og modne tanniner. En frisk, koncentreret gane med en lang tørrende finish i en moderne stil. Stort potentiale for aldring i løbet af de næste 5-10 år. Rene og udtalte aromaer af moden rød frugt (kirsebær, hindbær, ribs) blander sig med kakao, kaffe og krydrede noter, understøttet af velintegrerede tanniner og frisk syre. Subtile noter af vanilje og kanel sammen med en mineralsk baggrund. Denne vin er lagret 2 år længere end den normale Crianza, hvilket giver en helt utrolig dybde og fylde i vinen, som vil overvælde den mest krævende, vinelsker af Ribera del Duero vine. Det anbefales at fjerne korkproppen 30 minutter før servering ved en temperatur mellem 15 og 18ºC.

299,-259 kr

Andre kiggede også på

Vina Magna – Dominio Basconcillos Reserva 2019

BESKRIVELSE Viña Magna Reserva er lavet på 85% Tempranillo, 10% Cabernet Sauvignon og 5% Malbec. Efter høst og grundig sortering afstilkes druerne og en kold (5°C) maceration foretages i 5-6 dage i rustfrie ståltanke, hvorefter en spontan gæring starter på druernes egen gærkultur og ved en kontrolleret temperatur på 28-30°C. Den malolaktiske gæring foretages ved 20°C, inden vinen lagrer i 25 måneder på, i to omgange, nye franske fade (midt i perioden overføres vinen til et nyt sæt nye franske fade). Dyb, intens og mørk granatrød farve. Duften byder på en meget indtagende og koncentreret aroma af mørke friske bær (solbær og sorte kirsebær) og krydrede og mineralske noter. Smagen er kraftig, men elegant og meget harmonisk med nuancer af mørke bær, chokolade og sød tobak samt perfekt integrerede ristede toner fra den lange fadlagring. Det hele balanceres af bløde og modne tanniner og en god fast syre. Lang og behagelig eftersmag. Servér vinen ved 16-17°C til lidt kraftigere kødretter af vildt, okse og (ikke mindst) grillstegt lam. Internationale Scores: 95 Points Tim Atkin 95 Points Penin Guide 96 Points Gourmet wine   Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Dominio Basconcillos Vina Magna Crianza 2020

BESKRIVELSE Område/producent: Ribera del Duero (960 mtr. højde) – Dominio Basconcillos Land: Spanien Årgang: 2020 Vintype: Tempranillo, Malbec, Merlot og Cabernet Sauvignon Alkoholprocent: 15,5% Hvilken mad er vinen god til? Ideel til stegt rødt kød. Vil også passe til lam, pattegris, grillet hvidt kød og små vildtkød som hare ell. kanin.   Beskrivelse Lagres 12 mdr. på nye franske egefade En overdådig tekstur bær er dristige, søde i smagen i denne lokkende røde skønne vin. Dyb intens granatfarve og rubinfælge, blandet med antydninger af violet. Lys og skinnende. Jammy og fyldig med silkeagtige og modne tanniner. En frisk, koncentreret gane med en lang tørrende finish i en moderne stil. Stort potentiale for aldring i løbet af de næste 5-10 år. Rene og udtalte aromaer af moden rød frugt (kirsebær, hindbær, ribs) blander sig med kakao, kaffe og krydrede noter, understøttet af velintegrerede tanniner og frisk syre. Subtile noter af vanilje og kanel sammen med en mineralsk baggrund. Det anbefales at fjerne korkproppen 30 minutter før servering ved en temperatur mellem 15 og 18ºC.   Internationale Scores: 93 Points Guia Penin 93 Points Wine Enthusiast 92 Points Winespectator 90 Points Robert Parker   Dominiobasconcillos  

Dominio Basconcillos Crianza MAGNUM 2020

BESKRIVELSE Område/producent: Ribera del Duero (960 mtr. højde) – Dominio Basconcillos Land: Spanien Årgang: 2020 Vintype: Tempranillo, Malbec, Merlot og Cabernet Sauvignon Alkoholprocent: 15,5% Hvilken mad er vinen god til? Ideel til stegt rødt kød. Vil også passe til lam, pattegris, grillet hvidt kød og små vildtkød som hare ell. kanin.   Beskrivelse Lagres 12 mdr. på nye franske egefade En overdådig tekstur bær er dristige, søde i smagen i denne lokkende røde skønne vin. Dyb intens granatfarve og rubinfælge, blandet med antydninger af violet. Lys og skinnende. Jammy og fyldig med silkeagtige og modne tanniner. En frisk, koncentreret gane med en lang tørrende finish i en moderne stil. Stort potentiale for aldring i løbet af de næste 5-10 år. Rene og udtalte aromaer af moden rød frugt (kirsebær, hindbær, ribs) blander sig med kakao, kaffe og krydrede noter, understøttet af velintegrerede tanniner og frisk syre. Subtile noter af vanilje og kanel sammen med en mineralsk baggrund. Det anbefales at fjerne korkproppen 30 minutter før servering ved en temperatur mellem 15 og 18ºC.   Internationale Scores: 93 Points Guia Penin 93 Points Wine Enthusiast 92 Points Winespectator 90 Points Robert Parker   Dominiobasconcillos   Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Vina Magna – Dominio Basconcillos Reserva Magnum 2019

BESKRIVELSE Viña Magna Reserva er lavet på 85% Tempranillo, 10% Cabernet Sauvignon og 5% Malbec. Efter høst og grundig sortering afstilkes druerne og en kold (5°C) maceration foretages i 5-6 dage i rustfrie ståltanke, hvorefter en spontan gæring starter på druernes egen gærkultur og ved en kontrolleret temperatur på 28-30°C. Den malolaktiske gæring foretages ved 20°C, inden vinen lagrer i 25 måneder på, i to omgange, nye franske fade (midt i perioden overføres vinen til et nyt sæt nye franske fade). Dyb, intens og mørk granatrød farve. Duften byder på en meget indtagende og koncentreret aroma af mørke friske bær (solbær og sorte kirsebær) og krydrede og mineralske noter. Smagen er kraftig, men elegant og meget harmonisk med nuancer af mørke bær, chokolade og sød tobak samt perfekt integrerede ristede toner fra den lange fadlagring. Det hele balanceres af bløde og modne tanniner og en god fast syre. Lang og behagelig eftersmag. Servér vinen ved 16-17°C til lidt kraftigere kødretter af vildt, okse og (ikke mindst) grillstegt lam. Internationale Scores: 95 Points Tim Atkin 95 Points Penin Guide 96 Points Gourmet wine Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: