Fasoli Gino IGINO Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2015

Druerne tørres i specialbakker i minimum 100 dage, hvorefter de ligger i barrique (egetræsfad på 225 liter) i 24 måneder.

450 kr

Andre kiggede også på

Carpineto Farnito Cabernet Sauvignon IGT 2016

Denne vin er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra Carpinetos ejendomme i Toscana: Gaville nær Firenze og Montepulciano nær Siena. Druerne kommer fra marker, der kun er forbeholdt topvine. Druerne gærer individuelt med skallerne i 10-15 dage ved 25-29 grader. Efter malolaktisk gæring lagres vinene separat i små egetræsfade indtil januar. Herefter flaskes vinen og lagrer yderligere 8 måneder inden frigivelse. Farven er rubinrød med orange refleksioner. Duften er intens med krydderier, lakrids, vanilje og kirsebær. Smagen er stor og kompakt med elegante tanniner, der giver en flot struktur og vedvarende afslutning. Dekanter og server ved 18-20 grader. Passer godt til stege, vildt og faste oste. Carpineto blev grundlagt i 1967 af Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo med målet om at revolutionere vindyrkning i Toscana. De har opnået international succes, og deres vine sælges i over 70 lande. Carpineto er kendt for deres prisvindende lagrede røde vine. Decanter World Wine Award - SØLV og 90 POINT. Serveres ved 15-17 grader til smagfulde oste, bøffer, vildt samt tunge retter.

“Igino” Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017

Igino Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2017 Intens og varm rødvin med tydelige tanniner. Afbalanceret smag med en let krydret eftersmag. Opkaldt efter Fasoli vingårdens grundlægger, Igino Fasoli. Aromaen har noter af blommer, sort peber og krydderier.

Fasoli Gino IGINO Cabernet Sauvignon Veronese IGT 2015

Druerne tørres i specialbakker i minimum 100 dage, hvorefter de ligger i barrique (egetræsfad på 225 liter) i 24 måneder. Druerne høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligges i specialbakker og placeres på et koldt sted for

Fasoli Gino Calle Merlot Rosso Veronese 2011

Druerne høstes manuelt for efterfølgende at blive hængt til tørre på stålwire i 80 dage for at følge den lokale tradition for tørring. Macerationen (processen hvor druerne ligger i blød i deres egen saft og skal, og trækker smag, farve og tanniner ud) fin