Fasoli Gino Valpo Valpolicella Ripasso Superiore 2014

Druerne høstes manuelt og tørres i ca- 20 - 30 dage i små bakker, hvorefter de presses og gærer i egetræsfade i ca. 20 dage under kontrolleret temperatur. Efter den første gæring kommer vinen over på 500 liters fade i 4 måneder.

350 kr

Andre kiggede også på

Ilary Cordin Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2009

Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måned

Viviani Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC, 2013

Monte Santoccio Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2018

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico 2021

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2021 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, røde kirsebær, modne blommer, viol, amaretto, krydderier