Fasoli Gino Valpo Valpolicella Ripasso Superiore 2014

Druerne høstes manuelt og tørres i ca- 20 - 30 dage i små bakker, hvorefter de presses og gærer i egetræsfade i ca. 20 dage under kontrolleret temperatur. Efter den første gæring kommer vinen over på 500 liters fade i 4 måneder.

350 kr

Andre kiggede også på

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico 2021

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2021 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, røde kirsebær, modne blommer, viol, amaretto, krydderier

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico, magnum 2020

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2020 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, modne kirsebær, blommer, viol, blåbær, krydderier og et d

Fasoli Gino Alteo Amarone Della Valpolicella 2012

Alteo Amarone på 17,5% alc. rangerer som toppen af det bedste vin. Den bliver bare ved med at udvikle sig i glasset og vokser på en. Druerne til denne formidable Amarone høstes manuelt for at vælge de bedst egnede klaser, der efterfølgende ligger til luft

Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico, magnum 2020

Accordinis storsællert af en Ripasso er et brag af en Ripasso, som nemt kan hamle op med mange supermarkeds-amaroner. Ripasso, Acinatico 2020 åbner med intense og charmerende aromaer af saftige, modne kirsebær, blommer, viol, blåbær, krydderier og et d