Gaja Ca’ Marcanda “Promis” Rosso Di Toscana 2020

Promis er en vin, der typisk består af Merlot (50-55%), Syrah (ca. 35%) og Sangiovese (ca. 10%), men sammensætningen kan variere. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes derefter i et år på franske barriques, egetræsfade og ståltanke. Vinene blandes før aftapning og modner yderligere på flaske inden frigivelse. Vinen har en stilfuld og blød stil, der kombinerer Montalcino Sangioveses frugtrige karakter med blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Den er meget mørk i farven med en duft af kirsebær og røde bær fra Sangiovese, samt en tæt og kødfuld stil fra Merlot og Syrah. Smagen er mørk med solbær og brombær, og kan i sin ungdom være præget af træ og tannin. Vinen har en frugtkoncentration og struktur, der kan bære den i 5-8 år. Server den til lam, and, kalv eller modne hvid- eller rødskimmeloste. Angelo Gaja har revolutioneret vinene fra Piemonte og Italien og er kendt for kvalitet, terroir og storhed. I den italienske vinbibel Gambero Rosso er Gaja den eneste producent med 5 stjerner.

399,-299 kr

Andre kiggede også på

Gaja Ca’ Marcanda “Promis” Rosso Di Toscana 2020

Promis er en vin, der typisk består af Merlot (50-55%), Syrah (ca. 35%) og Sangiovese (ca. 10%), men sammensætningen kan variere. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes derefter i et år på franske barriques, egetræsfade og ståltanke. Vinene blandes før aftapning og modner yderligere på flaske inden frigivelse. Vinen har en stilfuld og blød stil, der kombinerer Montalcino Sangioveses frugtrige karakter med blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Den er meget mørk i farven med en duft af kirsebær og røde bær fra Sangiovese, samt en tæt og kødfuld stil fra Merlot og Syrah. Smagen er mørk med solbær og brombær, og kan i sin ungdom være præget af træ og tannin. Vinen har en frugtkoncentration og struktur, der kan bære den i 5-8 år. Server den til lam, and, kalv eller modne hvid- eller rødskimmeloste. Angelo Gaja har revolutioneret vinene fra Piemonte og Italien og er kendt for kvalitet, terroir og storhed. I den italienske vinbibel Gambero Rosso er Gaja den eneste producent med 5 stjerner.

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2017

Magari er en italiensk vin, der siden 2015 består af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes i 12 måneder på barriques. Vinen lagres yderligere nogle måneder før afskibning. Bolgheris terroir giver vinen struktur og moden frugtrighed. Den har en mørk farve og en duft af brombær, solbær og lakrids med friske nuancer. Vinen er ren og harmonisk med stort udviklingspotentiale. Magari passer godt til lammekød, vildt, okse og kraftige oste. Druesammensætning: - 60% Cabernet Franc - 30% Cabernet Sauvignon - 10% Petit Verdot Anbefales til: - Fuglevildt - Lam - Okse - Råvildt

Ca'Barun Vermouth Di Torino Rosso N.V.

Vermouth kan nydes afkølet eller ved stuetemperatur. Vermouthen er klar til at drikkes når den bliver frigivet. Den kan sagtens holde sig 5-10 år. Åbner man en flaske vermouth kan den holde sig i op til flere måneder uden at miste karakter B

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2018

er en italiensk vin med en blanding af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes i 12 måneder på barriques. Vinen har en mørk farve og en duft af brombær, solbær og lakrids. Den er koncentreret, men ikke tung, og har et stort udviklingspotentiale. Passer godt til lam, vildt, oksekød og kraftige oste.