Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2019

Magari betyder "bare det var sandt" på italiensk og blev valgt for at tilføje en snert af ironi og håb. Siden 2015 består Magari af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot, men sammensætningen kan variere lidt efter årgang. Hver druesort gæres separat i ståltanke, og efter malolaktisk gæring modnes de i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques. Vinen lagres yderligere i nogle måneder før afskibning. Bolgheris terroir giver vinen en unik blanding af struktur og moden frugtrighed. Farven er mørk, og duften byder på toner af brombær, solbær og lakrids med friske nuancer. Vinen er ren og harmonisk med et stort udviklingspotentiale. Magari passer godt til lammekød, vildt, okse eller kraftige oste.

799,-599 kr

Andre kiggede også på

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2018

er en italiensk vin med en blanding af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes i 12 måneder på barriques. Vinen har en mørk farve og en duft af brombær, solbær og lakrids. Den er koncentreret, men ikke tung, og har et stort udviklingspotentiale. Passer godt til lam, vildt, oksekød og kraftige oste.

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2017

Magari er en italiensk vin, der siden 2015 består af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes i 12 måneder på barriques. Vinen lagres yderligere nogle måneder før afskibning. Bolgheris terroir giver vinen struktur og moden frugtrighed. Den har en mørk farve og en duft af brombær, solbær og lakrids med friske nuancer. Vinen er ren og harmonisk med stort udviklingspotentiale. Magari passer godt til lammekød, vildt, okse og kraftige oste. Druesammensætning: - 60% Cabernet Franc - 30% Cabernet Sauvignon - 10% Petit Verdot Anbefales til: - Fuglevildt - Lam - Okse - Råvildt

Gaja Ca’ Marcanda “Promis” Rosso Di Toscana 2020

Promis er en vin, der typisk består af Merlot (50-55%), Syrah (ca. 35%) og Sangiovese (ca. 10%), men sammensætningen kan variere. Hver druesort gæres separat i ståltanke og modnes derefter i et år på franske barriques, egetræsfade og ståltanke. Vinene blandes før aftapning og modner yderligere på flaske inden frigivelse. Vinen har en stilfuld og blød stil, der kombinerer Montalcino Sangioveses frugtrige karakter med blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Den er meget mørk i farven med en duft af kirsebær og røde bær fra Sangiovese, samt en tæt og kødfuld stil fra Merlot og Syrah. Smagen er mørk med solbær og brombær, og kan i sin ungdom være præget af træ og tannin. Vinen har en frugtkoncentration og struktur, der kan bære den i 5-8 år. Server den til lam, and, kalv eller modne hvid- eller rødskimmeloste. Angelo Gaja har revolutioneret vinene fra Piemonte og Italien og er kendt for kvalitet, terroir og storhed. I den italienske vinbibel Gambero Rosso er Gaja den eneste producent med 5 stjerner.

Camarcanda 2017 CA Marcanda Gaja, Bolgheri

Camarcanda 2017 CA Marcanda Gaja, Bolgheri Camarcanda er flagskibet fra Ca’ Marcanda, lavet på 80% Cabernet Sauvignon og 20% Cabernet Franc. Druerne dyrkes på Bolgheri-terrasserne i 70-200 meters højde, i jordbund af ler, kalksten og sandsten, kendt som "terre bianche". Denne jordtype er ideel til vine med stort modningspotentiale. Hver druesort gæres separat i ståltanke. Efter malolaktisk gæring modnes vinen i 12 måneder på barriques og 6 måneder på cementtanke. Vinen lagres yderligere 12 måneder før afskibning. Camarcanda har komplekse aromaer af modne, mørke frugter og krydderier. Den er blød og delikat med iltning, harmonisk og velegnet til kød- og grønsagsretter samt lam, okse eller vildt. Vinen har toner, der minder om Bordeaux, men Bolgheris unikke terroir giver den en særlig struktur og moden frugtrighed.