Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2019

BESKRIVELSE Selve navnet betyder på italiensk bare det var sandt og blev valgt, fordi det indeholder en snært af ironi og håb. En typisk piemontesisk (eller Gajask) måde at få smilene frem på, når der er blevet investeret et kæmpe stykke arbejde, som det er tilfældet for projektet Ca Marcanda. Siden 2015 er Magari sammensat af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot, men sammensætningen kan variere en smule efter årgang. Hver druesort bliver gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring bliver de 3 vine modnet i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques (225 l. ). Sammenstikningen foregår nogle uger inden aftapningen. Vinen bliver yderligere lagret i nogle mdr. før afskibning. Fra druesammensætningen kunne man forvente en vin i Bordeaux-stil, men Bolgheris specielle terroir med en blanding af struktur og moden frugtrighed kommer fint frem. Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale.

799,-599 kr

Andre kiggede også på

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2018

BESKRIVELSE Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2018 Selve navnet betyder på italiensk "bare det var sandt" og blev valgt, fordi det indeholder en snært af ironi og håb. En typisk piemontesisk (eller Gajask) måde at få smilene frem på, når der er blevet investeret et kæmpe stykke arbejde, som det er tilfældet for projektet Ca Marcanda. Siden 2015 er Magari sammensat af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot, men sammensætningen kan variere en smule efter årgang. Hver druesort bliver gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring bliver de 3 vine modnet i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques (225 l.). Sammenstikningen foregår nogle uger inden aftapningen. Vinen bliver yderligere lagret i nogle mdr. før afskibning. Fra druesammensætningen kunne man forvente en vin i Bordeaux-stil, men Bolgheris specielle terroir med en blanding af struktur og moden frugtrighed kommer fint frem. Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale. Magari tager meget plads smagsmæssigt og bør derfor serveres med retter, som kan give den modstand: Lammekød, vildt, okse eller kraftige hvid- eller rødskimmeloste Druesammensætning: 60% Cabernet Franc 30% Cabernet Sauvignon 10% Petit Verdot Anbefales til: Fuglevildt, Lam, Okse og råvildt.     Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Gaja Ca’ Marcanda “Promis” Rosso Di Toscana 2020

BESKRIVELSE Promis indeholder normalt Merlot (50-55%), Syrah (ca. 35%) og Sangiovese (ca. 10%), men man kan forvente, at sammensætningen vil variere en smule fra år til år i fremtiden. Hver druesort er blevet gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring blev vinene fra de 3 druesorter modnet separat i et år på en kombination af franske barriques (225 l.), fade lavet af egetræ fra andre lande i Europa og ståltanke. Vinene bliver sammenstukket umiddelbar inden aftapning og Promis modner yderligere nogle måneder på flaske inden frigivelse. Vinen er lavet med en stilfuld og samtidig blød stil. Det er en syntese af Montalcino Sangioveses ranke og frugtrige stil samt blødheden fra Castagneto Carduccis Cabernet, Merlot og Syrah. Vinen er meget mørk i farven. I duften er det først Sangiovese, som dominerer med klassiske røde og delikate nuancer af kirsebær (kirsch) og røde bær. Men ret hurtigt kommer Merlots og Syrahs ”tætpakkede stil” og kødfuldhed frem. I smagen er vinen mørkere i stil med karakterer af solbær og brombær og i sin ungdom en smule domineret af træ og tannin. Men man fornemmer den frugtkoncentration og struktur, som vil bære vinen i hvert fald i 5-8 år. Server den til de bedste kulinariske kreationer med lam, and, kalv eller med modne hvid- eller rødskimmeloste. Gajas magi udøves også i Toscanas elitedistrikt. Angelo Gaja har revolutioneret vinene fra Piemonte. - Og Italien, fristes man til at sige. Kvalitet, terroir og storhed er altid til stede i hans vine. I den italienske vinbibel Gambero Rosso er Gaja den eneste producent med 5 stjerner og således i en helt unik kategori for sig selv.  

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2017

BESKRIVELSE Selve navnet betyder på italiensk "bare det var sandt" og blev valgt, fordi det indeholder en snært af ironi og håb. En typisk piemontesisk (eller Gajask) måde at få smilene frem på, når der er blevet investeret et kæmpe stykke arbejde, som det er tilfældet for projektet Ca Marcanda. Siden 2015 er Magari sammensat af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot, men sammensætningen kan variere en smule efter årgang. Hver druesort bliver gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring bliver de 3 vine modnet i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques (225 l.). Sammenstikningen foregår nogle uger inden aftapningen. Vinen bliver yderligere lagret i nogle mdr. før afskibning. Fra druesammensætningen kunne man forvente en vin i Bordeaux-stil, men Bolgheris specielle terroir med en blanding af struktur og moden frugtrighed kommer fint frem. Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale. Magari tager meget plads smagsmæssigt og bør derfor serveres med retter, som kan give den modstand: Lammekød, vildt, okse eller kraftige hvid- eller rødskimmeloste Druesammensætning: 60% Cabernet Franc 30% Cabernet Sauvignon 10% Petit Verdot Anbefales til: Fuglevildt, Lam, Okse, Råvildt  

Gaja Magari Rosso Bolgheri Doc Ca' Marcanda 2019

BESKRIVELSE Selve navnet betyder på italiensk bare det var sandt og blev valgt, fordi det indeholder en snært af ironi og håb. En typisk piemontesisk (eller Gajask) måde at få smilene frem på, når der er blevet investeret et kæmpe stykke arbejde, som det er tilfældet for projektet Ca Marcanda. Siden 2015 er Magari sammensat af 60% Cabernet Franc, 30% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot, men sammensætningen kan variere en smule efter årgang. Hver druesort bliver gæret separat i ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring bliver de 3 vine modnet i 12 måneder på nye og et til to år gamle barriques (225 l.). Sammenstikningen foregår nogle uger inden aftapningen. Vinen bliver yderligere lagret i nogle mdr. før afskibning. Fra druesammensætningen kunne man forvente en vin i Bordeaux-stil, men Bolgheris specielle terroir med en blanding af struktur og moden frugtrighed kommer fint frem. Farven er som altid for Magari ekstremt mørk, og i duften finder man dybe toner af brombær, solbær og lakrids, samtidigt med, at man fornemmer underliggende friske nuancer. Frugtkoncentrationen er imponerende, men vinen virker ikke for tung: Den er samtidig meget ren og harmonisk. Vinen har et kæmpe udviklingspotentiale. Magari tager meget plads smagsmæssigt og bør derfor serveres med retter, som kan give den modstand: Lammekød, vildt, okse eller kraftige hvid- eller rødskimmeloste Druesammensætning: 60% Cabernet Franc 30% Cabernet Sauvignon 10% Petit Verdot Anbefales til: Fuglevildt, Lam, Okse, Råvildt   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre