Gevrey Chambertin 1er Cru Lavaux St-Jacques 2020

Tortochots Lavaux St-Jacques er en smuk Gevrey Chambertin, der brillerer med fylde, elegance og solid lagringspotentiale.

985 kr

Andre kiggede også på

Domaine Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021

Armand Rousseau Gevrey-Chambertin 1er Cru 'Clos St Jacques' 2021 Domaine Armand Rousseau er en ikonisk bourgogneproducent, kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, heraf syv Grand Cru. Topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze er særligt eftertragtede, med en årlig produktion på under 10.000 flasker. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

Nuits St. Georges 1er Cru Les Damodes 2018

Nuits St. Georges 'Les Damodes' har en klar, let-transparent rød farve og viser uimodståelige aromaer af kirsebær, jordbær, skovbund, rosenblade og lakrids. I smagen smyger frugten sig fløjlsblødt og med dansende lethed over tungen, mens den levende sy

Gevrey Chambertin 1er Cru Les Champeaux 2020

Tortochots Gevrey Chambertin Champeaux er her i den glimrende årgang 2020 en givende og stenet udgave af en Gevrey Chambertin. Vinen åbner med charmerende aromaer af knuste ribs, jordbær, skovbund, lakrids og våde sten. I smagen er det en overdådig og

Lucien Le Moine Gevrey-Chambertin 1er Cru 2020

Gevrey-Chambertin er den største kommune i Côte de Nuits med ca. 410 ha vinmarker, alle beplantet med Pinot Noir. Området har 9 Grand Cru marker og 25 1. Cru marker, hvoraf nogle er fremragende. Der findes også parceller, der ofte sidestilles med 1. Cru i kvalitet. I Bourgogne er producentens navn lige så vigtigt som vinens geografiske oprindelse. Lucien le Moine, grundlagt af Rotem og Mounir Saouma i 1999, er kendt for deres kompromisløshed og innovation. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, deler en passion for Bourgogne og dets druer, Chardonnay og Pinot Noir. Efter ønologistudier i Montpellier og erfaring som kældermester i Israel, kom Mounir til Bourgogne i 1995. Han arbejdede som kældermester hos en stor negociant og fik idéen til Lucien le Moine: at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin egen kælder i Beaune. Vinene lagres udelukkende på nye egetræsfade fra Bourgogne. Lucien le Moine